Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já nevím, jak u Vás, ale tady se zvoní klekání v 17:30. A že by zvonil fotbalista, to nevím. :-)

0 1
možnosti

P89e60t58r 43B54u21r25i47a76n

18. 10. 2020 9:34

Ještě bych zmínil zaťatou zdviženou pěst některých sportovců, jakožto znak Strany černých panterů v 60-70 letech. Za což byli sportovním výborem posléze sankcionováni.

Co říci k tomuto gestu. Možná to ti sportovci mysleli v tu chvíli taky dobře. Možná opravdu chtěli upozornit na boj proti rasismu, za sociální rovnost a za rovnoprávnost tak, jak to oni černí panteři tehdy veřejně hlásali. A opravdu nemohli tušit, že časem se z toho vyklube teroristická líheň plná kriminálníků s mafiánskými praktikami.

Prostě to mysleli tehdy upřímně. Jako ti naši hoši na trávníku.

1 1
možnosti

Sportovci s tím nemají nic společného. Dostali to nařízené. Klekneš nebo jsi skončil.

1 0
možnosti

Ideologie a politika by se do sportu neměla tahat...asi tak.

4 0
možnosti

J24a20n 87R78á23ž

17. 10. 2020 18:15

Zavraždění Izraelci se od Floyda zásadně liší.

Jednak to nebyli mnohokrát trestaní recidivisté, dále je neúmyslně nezabil policista, ale zcela vědomě je zavraždili příslušníci protěžovaného národa teroristů a hlavně nebyli to černoši a zapomněl jste, že pro dnešní dobu je důvodem pro odmítání projevů soustrasti- že to byli Židé.

Tak se nedivte.

Mimochodem : Hnutí BLM má všechny znaky rasismu a jeho podpora by měla být u nás zakázána.

28 0
možnosti
Foto

Já bych si dovolil pane Ráži s vámi mírně nesouhlasit v tom, že vraždu v Mnichově spáchali příslušníci protěžovaného národa teroristů. Palestinský národ prostě neexistuje. To je fakt, který je možné jen sotva zakrýt, i když se o to příznivci tohoto arabského etnika pokoušení. Netvrdím, že časem za jistých okolností by mohl palestinský národ jako takový vzniknout, je to ale otázka velice vzdálené budoucnosti a hlavně chuti samotných takzvaných palestínců se o to zasadit. Mírovou cestou pochopitelně. Ovšem je tu ještě jeden aspekt, týkající se členů black september, tedy onoho vražedného teroristického komanda. Jeho velitel Luttif Afif byl Žid. Ano, nepíše se mi to snadno ale je to fakt. Narodil se v Nazaretu, židovské matce. Jeho otec byl úspěšný, arabský křesťan, podnikatel... Ani u dalších z teroristů není jednoznačný jejích původ, i když se k Palestině hlásili. Nicméně požadavek teroristů také byl, kromě propuštění zločinsů z věznic v Izraeli, také propuštění Baadera a jeho spolubojovnice Meingof, dvou německých bolševických teroristů. Pikantní také je, že organizaci Black September logicticky podporovala západoněmecká neonacistická scéna.

1 0
možnosti

Nařízená solidarita s BLM?

0 0
možnosti

P41e57t21r 84T27o25m23e82k

17. 10. 2020 17:51

Ne BLM ale s BFLMPSVZ.

0 0
možnosti

Před několika lety začal s poklekáním protestovat proti rasismu jeden kvalitní hráč NFL Colin Kaepernik. Byl to velmi dobrý quarterback, posléze nedostal práci, bo majitelé týmu se obávali,že to bude pomalý roklad týmového ducha, měl dosti následníků mezi afroameričany. Myslel jsem,že duch BLM oživí jeho naděje na zaměstnanost,nestalo se tak a je to dobře.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS