Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...a kde za část problémů mohou také sami občané..."

Teď jste uhodil hřebíček na hlavičku :

Když lidi prostě vidí pokračující levic.demonstrace, tak majitelé restaurací otevírají též s nápisy "Demonstrace" a přinesou pár transparentů do podniku a už je to legální. Nebo ultraortodoxní jezdí v autobusech z "červených" měst do Jeruzaléma, jakoby na demonstraci, ale samozřejmě nikdy nezajedou až do centra města, ale rovnou do svých čtvrtí. A není v silách policie kontrolovat, kam přesně tyto spoje dojíždějí.

Arabové zase ve svých čtvrtích Jeruzaléma pořádají okázalé svatby.

Taková je tu situace. A tím se to vše jen zhoršuje.

Ale část víny je též na politické scéně, kdy řada politiků měla jít do karantény po setkáních s někým, kdo má Koronu, ale v TV studiu vysvětlili, že po rozhovoru s ministerstvem zdravotnictví nemuseli do karantény či šli na poloviční dobu, neboť oba, co se setkali, měli roušky a fyzicky se nedotýkali.

Novináři samozřejmě nelenili a podle stejných scénářů se ptali jako obyčejní občané na samém ministerstvu zdravotnictví. Výsledkem samozřejmě bylo, že žádný občan by nedostal takovou výjimku, neboť roušky neposkytují 100%ní ochranu.

Tak pak chtějte po lidech, aby dodržovali nařízení a pokyny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal