Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

27. 8. 2020 jste do blogu nenapsal vůbec nic.

0 0
možnosti
Foto

Jistěže ne, bylo to samozřejmě o rok dříve. A víte, jak se tomu, co jsem spáchal říká? PŘEKLEP. Již opraven. Děkuji za upozornění.

3 0
možnosti
KV

Lidem jen trochu seznámeným s pravidly leteckého provozu byla situace jasná už v době kdy celý incident vyšel najevo. Vyjádření společnosti byla jasná snaha bagatelizovat hrubé pochybení. Nemám sebemenší iluze o důvodu, snaha ušetřit náklady za každou cenu. Co nechápu je víra firmy, že se něco takového podaří zatlouci. Ve finále budou finanční ztráty mnohonásobné a myslím, že není pochyb o krocích které budou nutně následovat. Tedy trestní stíhání nejen kapitána ale i odpovědných činitelů ve firmě.

5 0
možnosti
JR

J54a35n 82R41á66ž

24. 7. 2020 16:59

Pochybuji, že pilot nekomunikoval s firmou. To opravdu není možné, aby tak nesmyslně jednal na vlastní pěst. Riziko, že vysadí i druhý motor je relativně vysoké a pilot bez nátlaku od zaměstnavatele, by takto nikdy nehazardoval.

1 0
možnosti
PK

Jako abs.laika v oblasti létání, by mě zajímalo jaká jsou nej omezení a rizika v ovládání letadla, pokud funguje jen jeden motor.

0 0
možnosti
KV

Pokud jde o ovládání, což není v tomhle případě až tak to hlavní, tak se jedná hlavně o podstatné snížení manévrovatelnosti. Tzn. že některých manévrů stroj není vůbec schopen nebo trvají podstatně delší dobu než normálně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal