Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle předběžné zprávy měl vlak na Vary počkat ve statici Pernink, až druhý vlak projede. Mašinfíra patrně ignoroval tohle upozornění (proč, se zatím asi neví ) a klidně vyjel ze stanice. Podobných malérů se u nás už stalo několik.

V době digitalizace, komputerizace, komunikačních technologií a pod. je to docela absurdní. Je to tím, že za R-U to udělali tak mizerně, že dnes už nic pořádně nefunguje. Nedávno měla skupina známých jet kamsi vlakem. A ten nejel a nejel. Pak se dozvěděli, že vlak nemohl být včas vypraven, protože nešlo otočit točnou. A aby nedošlo ke zpoždění, byl tento spoj zrušen.

Naše firma pro ČD něco dělala, takže jsem do zákulisí nahlédl. Muzeum.

0 1
možnosti

Je mi divné, že v 21.století k takové čelní srážce na koleji, ne na silnici, může dojít. Kdysi, za krále Klacka, měli k dispozici 1 kolík - kdo ho měl v ruce, mohl jet ... A teprve když ho ve stanici předal ...

2 0
možnosti

Proč za krále Klacka? Když se poměrně nedávno rekonstruovala tramvajová trať v Zenklově ulici v Praze 8 a kus byl opravdu jednokolejný, předávali si "žezlo" řidiči tramvají z okénka do okénka. A fungovalo to.

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS