Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V jednoduchosti je síla. Slečna Kateřina má sledovanost, ačkoliv při shlédnutí jejího videa dojdete nutně k závěru, že NEŘEKLA VŮBEC NIC,krom toho, že je těhotná a že si pořídila nový stůl, navíc je evidentně nechytrá.... Sledovanost je zaručená a slečna Kateřina je štastná. Jsou i daleko lepší/sledovanější youtubeři a youtuberky, které si zve Jan Kraus do svého pořadu, vydělávají velké částky, o kterých se nám ani nesnilo....Svět není tak složitý. Záleží jen na tom, jak si ho zkomplikujeme. Myslete na sebe. To je myslím to poselství.-- :-)

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

no na internetu je spousta smysluplných věcí, a smysluplných lidí všech kategorií, o tom žádná. Já neodsuzuji ani zmíněnou Kateřinu, pokud si zboží najde svého kupce, má ho tam mít i ona. Na odkazy se ráno v klidu rád podívám. Pěkný zbytek víkendu FV.:-)

0 0
možnosti
Foto

I Vám, Filipe. A děkuji. Ani já ji neodsuzuji, jen někdy sleduji v úžasu sebevědomí a suverenitu těchto lidí. A občas je mi jich i líto.

1 0
možnosti

Veškerá náboženství jsou jen opiem lidstva.

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že všichni tři vítězové ankety (vlastně čtyři) mají na náboženství a zejména svoji osobní víru a duchovní zkušenost diametrálně odlišný názor. --- A jen tak mimochodem, jelikož citujete Marxe, nebyly opiem lidstva spíše komunistické myšlenky založené na učení KM a VIL?

2 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal