Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Války jsou zdravím států. Pro každý stát, je válka příležitostí zvětšit státní zásahy do soukromých sfér, kam dříve nemohla.

0 1
možnosti

Dnes opravdu výborné nestranné zhodnocení situace v regionu. Bohužel je to přesně tak a hlavním důvodem současné situace je opravdu především rozpínavost tureckého sultána. Ten totiž už naštval (slušně řečeno) snad všechny (nejen) své sousedy v okolí. Nejde totiž samozřejmě jen o Libyi. Tam dodává nejen zbraně, ale přesunul si tam ze syrského bojiště, kde za něj též dělali špinavou práci, již přes cca 15 000 těch svých džihádistických poskoků. O nedávném incidentu na moři tureckých lodí přivážejících posily do Libye z francouzskou fregatou a následné politické roztržce, po které prezident Macron prohlásil, že je to jen další potvrzení klinické smrti NATO ( a má pravdu), se u nás raději nepsalo skoro vůbec.

V Sýrii též stále stejná písnička. Z rusko-turecké dohody o příměří ze dne 5.března o M4 nesplnili dosud opět lautr nic, namísto toho si tam staví další a další checkpointy, takže už Rusku dochází trpělivost, čili je jen otázkou času kdy SAA zahájí další část operace na osvobození Idlíbu.

A v neposlední řadě mají turci další problém taky s Řeckem, čili dalším členem NATO. V sobotu řecká armáda oznámila, že je připravena reagovat na jakékoli kroky Turecka, přičemž hrozí že „spálí každého, kdo se postaví na řeckou půdu“. Náčelník štábu řecké armády Florus nevyloučil „vojenský konflikt s Tureckem v případě, že "Ankara překročí červené linie“, a poznamenává, že „ vojenský konflikt je možný a nikdo nemůže tuto možnost vyloučit.

Opravdu ne nadarmo se tureckému prezidentu přezdívá Erdolf poněvadž stejně jako jeho předchůdce postupně vede svůj národ k záhubě.

Karma. R^

4 0
možnosti
Foto

Určitě. V nabídce německých cestovek už Egypt je.

1 0
možnosti
Foto

A bude jistě i v nabídce CK dalších zemí. Češi ale dávají přednost těm českým, byť ne všichni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal