Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Je to samozřejmě obrovská tragedie, která postihla nejen onoho zastřeleného a jeho rodinu ale i střelce a jeho blízké. Protože ti kluci a holky rozhodně nejdou do služby s cílem kohokoliv zabít nebo i zranit. A další věc je, že i když v podstatě dělal svou práci, tak jej nemine trest, protože použití ostrých nábojů vyžaduje jistou zodpovědnost a zmýlená zde prostě neplatí.

5 0
možnosti
Foto

Plus místního odpůrce všeho izraelského Řezníka mě vyděsil, takže jen dodávám aby bylo jasno. Můj komentář v žádném případě nekritizoval zásah izraelské policie či ozbrojených sil. Vím že ta služba je nepředstavitelně náročná a jedno z největších rizik je fakt, že takovéto krizové situace musíte vyhodnotit přesně a jakákoliv, byť jen minimální chyby může stát zdraví či život váš či vaších kolegů. A když chráníte životy, musíte si být vědomi, že se za to můžete dostat i do vězení, pokud jste danou situaci vyhodnotili chybně. A už jen to vyšetřování má za následek stress. A na vině je jednoznačně palestinská samospráva, jejích vedení.

2 0
možnosti
Foto

Co takhle z Jeruzaléma odejít?

0 8
možnosti

Ano, palestinští teroristé, kteří opakovaně v Jeruzalémě útočí na vojáky, policisty i obyčejné občany, by rozhodně měli z Jeruzaléma odejít.

Díkybohu (tedy rozhodnutí Izraelců) o postavení separační hraniční zdi, se atentáty arabských teroristů na nevinné lidi snížily o 95%.

13 0
možnosti

není co řešit .. jeho rodina může poděkovat svým soukmenovcům ..

4 0
možnosti
Foto

Uplatńování principu kolektivní viny.,

0 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS