Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma R^:-)

2 1
možnosti
Foto

Domovina se nerovná stát, maximálně tak možnost získávání domovského práv

1 5
možnosti
Foto

Mrkněte na ten původní (neaktualizovaný)článek p. Komárka. Nechci se přít o historické souvislosti, ani nejsem Žid. Ale to mne dostalo...Pak to autor opravil, nicméně antisemitou bezesporu je.

3 0
možnosti
Foto

Tak původní neaktualizovaný článek je ještě výživnější. Trestní oznámení za jasný antisemitismus bych skoro uvítala. Provozovatel webu by měl původní článek odstranit, i ten opravený je na hraně.

4 1
možnosti
Foto

Také byste o zpochybňování toho, že praotec Čech obsadil liduprázdnou zemí, hovořila o ajtočechismu, který je nutné podříznou.

1 5
možnosti

Karma, nikdy nepochopím ten nenávistný staletími přežívající antisemitismus...nacisti je likvidovali v táborech, Sovětský svaz přesídlením na jedno místo s nemožností stěhování a životem v bídě...a soudruzi po válce se chovali podobně...viz skvělá knížka pana Vrby a jeho kamaráda "utekli jsme z Osvětimi"...Rv

7 1
možnosti

R96a42d25e93k 21K77a42r62a94s

26. 5. 2020 10:05

Možná je právě důležité tohle pochopit.

Například je doloženo, že oprávněný odpor Poláků k chazarům pochází z doby, kdy část Polska na začátku druhé světové obsadili Sověti a tito na Poláky donášeli a jinak spolupracovali s okupační mocí.

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS