Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No to si někdo dovolí hodně kritizovat stát Izrael, měli by jste udělat nějaké převýchovné tábory a každého kdo povinně nemiluje Izrael tam poslat, a kritiku státu Izrael okamžitě zakázat. Včera jsem se díval na pořad jak Izraelci vozí do pásma Gazy drogy, aby totálně zničili mladou generaci, kdy nám o tom napíšete blog pane Stejskal, to je taky určitě nějaká protiizraelská propaganda.

2 8
možnosti
Foto

Ten pořad jste sledoval na Sputníku?

5 1
možnosti

"Vojín Kefalín a komu tím sloužíte, komu tím prospějete? Musíte myslet tak nějak politicky, Kefalín!" :-)

1 0
možnosti

Tak jasne ze sionisti nechapou opravnenou kritiku jich a izraele. pro ne je jakakoliv kritika falesna

3 3
možnosti

Tak podle mě je Tereza S. něco na úrovni tvora jménem Vedoucí Kolotoče. Možná byla vzdělanější a měla víc vědomostí. A propóó, víte, že do r. 41 bylo v SS skoro 70% vysokoškolsky vzdělaných členů?

Tahle Tereza patřila k tomu, co já nazývám rusonacisty nebo rusobolševiky!

Všimněte si, že tzv. oponenti "majnstrýmu" většinou končí jako adoranti Moskvy a dnes i Pekingu.

Pro případné odpovědi:

Jsem konzervativní pravičák. Nemám rád Putina, čínské komouše, bruselokomouše, EU po Lisabonu, zelené, genderisty, antisemity/antisionisty (;-D), Babiše, Zemana,oba Klause, KSČ, machometány a TOP09. Václava Havla uznávám jako osobnost a dramatika ale nemám ho rád za jeho politiku.

Prostě jakékoliv socany. ;-)

4 5
možnosti

Souhlas, byla to jednostranně zaměřená novinářka...!!

5 1
možnosti

Byl, či byla domovský písatel(ka) na Parlamentních(Putinových) Listech. To říká vše.

7 5
možnosti
Foto

To, co se píše na Wikipedii pod heslem Operace Ochranné ostří, tak spíše nahrává stanovisku paní Spencerové, než Vašemu.

4 8
možnosti

L64u63k43a83s 96F64i35k92r

8. 4. 2020 17:54

Wiki jako zdroj politickych informaci ... vtip dne ...;-D

8 0
možnosti

Někdy pane Stejskale plati "mlčeti zlato " Rv

7 12
možnosti

a to jste právě prošvih! ;-D

5 0
možnosti

Tereza Spencerová byla svým způsobem nenahraditelná, neznám druhého novináře, který by dokázal psát s takovou znalostí věci. Izrael je kontroverzní stát - na jednu stranu hodný obdivu, co vše dokázal, na straně druhé vznikl po 2000 letech uměle, byť z pohledu Evropy zaslouženě vzhledem k holokaustu. Ale holokaust není problém Palestinců, ale Evropy. Proto pohledy na Izrael nutně nejsou černobílé a jsou někdy protichůdné, ale takový je sám Izrael.

Rád jsem četl Spencerovou a rád si přečtu vaše zasvěcené blogy o Izraeli.

11 5
možnosti

"Tereza Spencerová", osoba, která se v médiích pohybuje už hodně dlouho, je některými lidmi označována za nejlepší českou žurnalistku, která se otevřeně nebojí psát pravdu. Názory paní Spencerové by celkem nestály za pozornost, kdyby jim lidé nevěřili jako novému zjevení, kterému se zaprodanci a presstituti kapitalistického tisku a mainstreamu nevěnují. Rozebírat všechny ideologické mlhy této autorky by zabralo dost místa...známá je ona s Václavem Havlem a Heydrichem.Celkem by všechny ty nesmysly nestály za řeč, kdyby jim tolik lidí nevěřilo. Tereza Spencerová, příliš nemilovala Havla, Schwarzenbergy, USA, Izrael a vlastně kde koho, mimo Ruska. Milovat někoho je dobrovolné. Šířit věci, které nejsou pravda, je už něco jiného. Je to buď nevědomost, nebo hloupost, nebo zlý úmysl. Věřit absurditám a hloupostem je taky dobrovolné.

15 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS