Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nepopřete, že ten, kdo ve světě něco znamená, obchoduje s Čínou ve velkém. Zeman nejednou zdůrazňoval, že má na prvním místě obchod a jeho doprovod to dokládal. To se nepovedlo a tak jako pragmatik ze svého snažení ustupuje.

Jinak - na hlavu dáváte už hodně obehranou písničku a k tomu čínskému lékaři jste "zapomněl" dodat dost podstatnou skutečnost: čínské úřady se mu omluvily.

0 0
možnosti
Foto

Ono ten Zemanův výrok má svou prehistorii. Ptali se v r. 1968 západoněmeckého ministra věcí zahraničních, proč jezdí na návštěvu do Salazarovského fašistického Partugalska. Odpověď: Učím se tam jezdit, jak se stabilizuje společnost.

Když jsem si to přečetl, tak jsem se rozesmál. Asi takhle ;-D;-D;-D

Pointa: Zeman zkrátka ve svém mládí moc četl a ve stáří se mu to nabiflované tak nějak vybavuje.

1 1
možnosti
Foto

No, píšete, že by byl dotyčný lékař politickým vězněm, dle mého by spíše již jen žily jeho orgány v jiných nositelích, což je dle všech ukazatelů oblíbená kratochvíle vládnoucího režimu, který zásobuje "trh" vším, co se dá v lidském těle vyměnit.

Pan Miloš Zeman je nejspíše posledním občanem této země, který prozřel a pochopil zřetelný úkaz, že je těm čínským mandarínům jen pro srandu. Možná by ještě mohli oni slavní čtyři satrapové, kteří ohnuli hřbet v přítomnosti Jeho svatosti dalajlámy v ČR a napsat panu Si, že si má laskavě trhnout nohou.

Byl by to dobrý začátek normalizace.

1 0
možnosti

A59d31a33m 63M96a77l28ý

6. 2. 2020 11:24

Žít v despotickém režimu sebou nese "určitá rizika". Tento čínský doktor je prostě drobnou obětí budování té správné společnosti. Jistě jako uvědomělý občan tuto oběť, v zájmu pokroku, rád přinesl.

Nesmíme to vidět pouze černě. Co třeba ty pozitiva. Například tu nemocnici jak předvedli, že umí fofrem postavit. Jistě oko nejdenoho hrdého soudruha nezůstalo suché.

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal