Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo do Tebe kamenem, ty do něho chlebem... Vladimíru Putinovi nelze dostatečně poděkovat... I přes darebacke zadržení a vydání ruského občana zvuli americké justice neoplatil stejnou mincí... Velky respekt malému velkému muži v celé Ruské Federace R^!!

0 2
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že jde o Rusko, tak je jisté, že to od samého počátku řídil pan Putin. Bez jeho souhlasu by si to nikdo netroufl. Proč to dělá je otázkou. To rukojmí pro výměnu je pravděpodobné, jakož i to, že mu na to Židé neskočili. Ale že by byl už tak daleko?

Karma, Lubomíre a díky za Vaši snahu nás informovat. A Naamě samozřejmě gratulace.

1 1
možnosti

Je to tak, opět za to může Putin!

Tento ruský superman je k neutahání - Občan Vodvářka: "tak je jisté, že to od samého počátku řídil pan Putin." Největší zem světa a jeden člověk řídí každý detail a ví o každém cestujícím.

V Kremlu vymyslel tento ďábelský plán aby následně udělil milost. Naštěstí máme bdělé občany, kteří na tuto lest neskočí a "svého nepřítele" odhalí.

:-)

4 1
možnosti

Jen pevně doufám, že tento právník poté, co nejspíš pravdivě shrnul soudnictví v Rusku neskončí někde pod balkonem či oknem jako někteří jeho kolegové a novináři, kteří prý "spadli" a ještě se třikrát střelili do hlavy.

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě se sluší presidentu Putinovi poděkovat, jenže ten dík má takovou nahořklou příchuť ze dvou důvodů.

1) Pokud by Bibi nevyvinul takovou iniciativu, spolu s Izraelskou vládou a presidentem Rivlinem, pokud by mezinárodní rozhořčení nebylo tak silné, postupoval by president Putin se stejným pocitem humanity?

2) Představte si, že v domě chytnete zloděje, který vám tedy vaše věci vrátí. Také mu poděkujete?

Samozřejmě nechci podezřívat presidenta Putina, že celá provokace proti Naamě byla pod jeho vedením, či s jeho vědomím. Nicméně jeho styl vlády podobné provokace umožňuje. A onu ženu to stálo 9 měsíců jejího života. Přestože pravděpodobně její podmínky ve vězení, díky mezinárodní pozornosti nebyly stejné jaké zažívají například ruští občané, přesto se jednalo o hluboký zásah do jejího života a na to nesmíme zapomínat.

2 0
možnosti

J21a12n 14J64a74n18u77š28k14a

30. 1. 2020 11:40

2) Představte si, že v domě chytnete zloděje, který vám tedy vaše věci vrátí. Také mu poděkujete?

prosim vysvetlit proc zlodejem v dome ma byt v teto kulhajici analogii zrejme Rusko (Putin) a ne izraelska obcanka zadrzena s drogou?

1 0
možnosti

Zasloužená karma A radost z dobrého konce.

2 0
možnosti
Foto

Občas se náčelník lupičů a parazitů musí zviditelnit nějakým lidským činem. Nejdříve odsoudíme a pak dle rozmaru popravíme, nebo omilostníme. Lidé milují tyhle hry.

2 0
možnosti
Foto

The Prime Minister of Israel

13 mins ·

Prime Minister Benjamin Netanyahu:

"I thank my friend President Putin for granting a pardon to Naama Issachar.

I am looking forward to our meeting tomorrow, at which we will discuss the Deal of the Century and the latest developments in the region."

3 0
možnosti

Poděkoval pěkně, teď je řada na omilostněné, její rodině i váženému panu autorovi. :)

0 2
možnosti

Věřím, že když jste se poctivě věnoval "Naamě Issacharové", že si najdete čas a poděkujete i další významné osobnosti, bez jehož dobré vůle a lidskosti by se zvězení nikdy nedostala.

Pěkný večer. :)

2 2
možnosti

D75a47v92i30d 98H88o34r93á24k

29. 1. 2020 19:12

Ještě bych doplnil, že jsem zvědav, zda se tato zprávička někde ve zpravodajství vůbec objeví. Zatím mám puštěny TN na ČT 1 kde jsem čekal že to bude jedna z hlavních zpráv dne....a zatím nic;-(

2 0
možnosti

To sotva. Naše média ještě od včerejška nepřišla na to, že padl syrský Maarat Al-Numan, natožpak tohle. ;-D

1 2
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal