Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
JJ

sluzebnikem zla je pak podle podobne optiky i kazdy general US Army

0 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás. Mě zase hodně překvapilo vyjádření izraelského premiéra Netanjahua, který se od akce Trumpa distancuje a pokud jsem tomu rozuměl dobře, řekl doslova, že šlo o akci čistě USA, se kterou nemá Izrael nic společného a že si nepřeje být s touto událostí jakkoliv spojován. Pokud umíme oba stejně číst mezi řádky, pak v tom prohlášení vidíme, že Netanjahu dost možná sdílí podobný názor na věc, jako jsme četli od Karla Schwarzenberga...

2 0
možnosti
DR

Je pravda, že Izrael s tímto opravdu nemá nic společného, nicméně nemyslím si že Netanjahu má stejný názor jako Karel. Ten jenom ve svých vyjádřeních plně využívá toho že má Trumpa za zadní částí těla.

2 2
možnosti
KO

Trump jenom napravil chybu Jimmy Cartera, který umožnil nástup k moci zrůdě Chomejnímu. Je Churchillem dneška. V boji proti islámskému teroru nelze spoléhat na "Mezinárodní právo", protože teroristi uznávají jen to své, vyplývající ze šaríi.

5 1
možnosti
PK

On kamenem a já chlebem...to už asi nebude platit do budoucna. Nelze asi akceptovat vždy černobílý pohled na dění ve světě a to zejména pokud jde o agresivní muslimskou ideologii a její uplatňování vůči nevěřícímu okolí. Ataturkovi, Churchilovi a dalším politikům dávno před tím, než jsme se narodili bylo jasno, jen někteří řeší mezinárodní konsens v boji proti surovému terorismu.....

3 0
možnosti
DR

"Je snad Střední východ Íránem málo rozvrácen?"

Máte pravdu,američanům se kvůli jejich hlouposti právě podařilo dokonale rozvrátit další z regionů kde působí, jak je u nich už ostatně zvykem. Rv

2 5
možnosti
Foto

Už to tady v diskusi napsal pan Machaček. Ten mrtvý generál vedl válku už mnoho let proti těm, které považoval za své protivníky /USA, Israel, jinou odnož islámu atd./. Pakliže kdokoli usiluje o bezživotí jiných jen proto, že nesdílejí jeho vizi světa ( a je v tomto svém konání "úspěšný"), je povinností lidí tohoto jedince zbavit života za každou cenu. Toto není vražda, jak píše pan kníže, ale odstranění šílence. Historie již mnohokrát ukázala, kam dojde zlo, které se vymkne z kloubů. Velmi instruktivní je dnešní článek paní Gity Zbavitelové na dnešním Neviditelném psu.

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/blizky-vychod-zruda-byla-usmrcena.A200106_203821_p_zahranici_wag

12 1
možnosti
KM

Koukám, že Vy příznivec knížete SchwanzenBerky máte naprosto jasno.

A z Vašeho příspěvku prýští jako obvykle nenávist, pokud někdo projeví jiný názor.

Vzpomínám, že před značným časem jsem napsal v legraci jistý příspěvek, který byl mnohem mírnější a spíše jsem v něm chtěl vyjádřit, že cosi by přispělo k tomu, aby se Vám rozsvítilo v hlavě. A Vy v důsledku nepochopení jeho obsahu a že jsem nesdílel Vaši vizi světa jste zajistil abych byl po nějaký čas vyřazen ze zdejší komunikace.

Zajímavé že Vy zastánce B-ží spravedlnosti toto nenecháte na B-hu, jak tuto postavu nesmyslně jmenujete, ale nakonec sám schvalujete něčí bezživotí.

0 6
možnosti
Foto

To není u KS nic nového, on byl vždycky korektní a zastánce legálních a morálních postupů.

Je pravdou, že demokratická společnost má vždycky ctít právo, takže zůstává otázkou, jestli principy právní společnosti mohou být funkční při boji s teroristy, kteří uznávají jen militantní přístup k "bezvěrcům".

4 0
možnosti
Foto

Jenomže čím se pak těch teroristů, nebo chcete-li od islámského státu lišíme?

1 2
možnosti
Foto

Lze se pouze obávat, že Solejmani nezemřel kvůli tomu, že byl gauner, ale že se Amíci obávali hlubší spolupráce Iráku s Iránem.

A fakt by mě zajímalo, jaké komentáře by vyvolala likvidace Begina egyptským odstřelovačem při jeho návštěvě Londýna, k níž by tehdejší prezident Sadat dal rozkaz a ještě se tím veřejně chlubil.

1 3
možnosti
ZK

K takovému vyjádření pana Schwarzenberga ani tak nevedl zkreslený pohled na mezinárodního právo, jako neláska k Trumpovi. S Vašimi řádky souhlas a poděkování, že zazněly.

6 0
možnosti

Také myslím, že Clintonovou by za totéž K. S. neodsuzoval.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal