Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Nechci vypadat, jako že to té mladé dámě přeju - opravdu ne a opravdu doufám, že s Putinem během návštěvy v Izraeli místní představitelé "něco" vyjednají (ona zadržená dívka je očividně prostředkem v nějaké politické hře) a bude propuštěna.

Ale nemůžu se neptat: co to, pro všechno na světě, ti mladí s těmi drogami mají? Vždyť očividně nejde o žádnou závislou feťačku, která se prostě bez drogy neobejde a je jí následkem toho všechno jedno. Tak proč, vysvětlete mi někdo proč, musí sebou tahat "brko", notabene do země, kde korektnost všech úřadů je přinejmenším pochybná? To je ta holka úplně dementní? Opravdu si nemůže pomoci a musí v Rusku nabízet záminku k perzekuci? Připadá mi to stejně hloupé, jako kdybych si v Singapuru umínila, že si za každou cenu ještě v metru pochutnám na pralince z té exkluzivní bonboniéry, co jsem si právě koupila, i když vím, jak jsou tam nekompromisní, pokud jde dodržování pravidel (a v metru se jíst a pít nesmí). Když se budu ládovat doma, v Praze, v metru obloženou bagetou, nehrozí mi nic, než opovržení spolucestujících, v nejhorším případě pokuta od Městské policie (pokud bych je neukecala na napomenutí), ale zkoušet to v cizině, kde oficiálním trestem je mimo jiné i baštonáda?

Opravdu té dívce srdečně přeji, aby se z ruského vězení dostala co nejdříve, ale zároveň by jí pak doma měli veřejně předvádět jako příklad ztráty zdravého rozumu a neschopnosti odříci si zakázané ovoce.

0 0
možnosti
RC

Smutná pravda a děkujeme za neustálou aktualizaci ohledně tohoto případu.

Jen znovu podotýkám, že se Rusko tímto zajetím(něco za něco) mladé dívky propadlo na úroveň KLDR, Zimbabwe apod..

Doufám, že jsou Rusové patřičně hrdí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal