Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Beni Ganc během tohoto večera poprvé naznačil možnost menšinové vlády.

20.listopadu jinak musí vrátit mandát zpět prezidentu Rivlinovi.

Ještě není rozhodnuto.

0 0
možnosti
Foto

Ano, rozhodnuto není. Osobně to vidím tak, že se čeká, komu dřív "povolí nervy" a nabídne kompromis. Bude to ještě hodně zajímavé.

1 0
možnosti
RC

Máte úplnou pravdu!

Nehledě na to, že Likud nebude rozbíjet svoji koalici kvůli Modro-Bílé straně a Modro-Bílá strana by v případě přijetí Libermanova plánu se rozbila zpět na 2 tábory:

Budoucnost Existuje(J.Lapid) a hnutí Odolnost Izraele(Ganc, Jaalon, Aškenázi) neboť Jair Lapid by nemohl překousnout rotaci s Bibim.

Co se týče Sjednocené Arabské Kandidátky, už vidím, jak sionistické strany se s arab.poslanci ve vládě dělí o rozpočet na armádu a sdílejí s nimi v rámci bezpečnostního kabinetu tajné informace o teroristech v Gaze například.

Totálně nereálné.

0 1
možnosti
Foto

Varující je, že vidíte izraelské Araby jako pátou kolonu: Nebylo by tedy perspektivnější souhlasit s hranicemi na zelené linii?

0 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal