Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V minulých případech měli v nedávné minulosti amer.studenti dvakrát více měkkých drog a dostali pouze týden vězení každý.

Jedná se zde opravdu pouze o klasickou taktiku ruské politiky vynutit si propuštění ruského hackera, který je pro ruské tajné služby asi velice dost důležitý, když sahají k takovým to praktikám a berou si v tomto případě jako rukojmí mladou holku.

Rusové se zpravidla normálně takto nechovají.

Navíc izr.Nejvyšší soud už zamítl odvolání, tj.ani premiér nemůže s konečným verdiktem nic dělat podle izr.zákona.

Putinovi lidé si myslí, že co je povoleno u nich, automaticky i může to samé v tomto případě i Bibi.

Takto se Rusko snížilo na úroveň diktátorských režimů typu Severní Koree apod..

Navíc Bibi určitě si nebude chtít rozhněvat Trumpa a riskovat osobní přátelství pokud by se pokusil orodovat za nějakého ruského hackera, který ani není izr.občanem.

1 0
možnosti

P29e88t17r 77B32u93r43i58a20n

12. 10. 2019 16:30

Vím, že odpověď najdu v trestním zákoníku Ruské federace.

Nenajdete. Tam se tresty dávají podle potřeby, nikoliv podle nějaké předem dané litery. Viz dva roky za punkovou písničku v kostele.

1 0
možnosti

Ten trest za tak malé množství marihuany je jistě neadekvátní. Na druhou stranu ale nechápu, proč převážela vůbec nějaké množství, a zvláště přes Rusko. Pro vycvičené psy není žádný problém to vyčenichat a člověk má zaděláno na problémy i v mnohem liberálnějších státech.

0 0
možnosti
Foto

To je stát a jeho legislativa. Stát je zločinecká organizace určená k chovu lidi, které pak využívá pro potřeby vládnoucí kasty.

1 0
možnosti

Někde za pitomosti sekají hlavy, někde dávají za drogy doživotí, někde dostanete neskutečnou pokutu (možná vás i zavřou) když si budete chtít z dovolené přivézt na památku trochu písku z pláže nebo pár škeblí... Může se nám to nelíbit, ale takové tam mají zákony. A rozhodně to není problém jen Ruska a "zloducha" Putina. Můžeme taky filosofovat, nakolik takové zákony mají smysl. Když žádné zákony nebudou, bude vládnout anarchie a každý si bude dělat co chce. Když ty zákony existují, připadají lidem z velké části nepřiměřené. Co s tím? Já nevím.

0 1
možnosti

Jaké porušení zákona je pro vás ještě únosné? V některých zemích by za 10kg heroinu byl trest smrti, zapomněl jste to uvést. Neznám Ruské zákony a trestní sazby, pokud její výše trestu neodpovídá sazbě, měl jste to zmínit.

0 0
možnosti

Spíš neodpovídá kvalifikace "pašování drog" , když jde 10 deka konopí. Jinak drogou je i tabák.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS