Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mýlíte se pane Stejskale, když přisuzujete Ovčáčkovi nějaké myšlenkové pochody. Mluvčáček je pouze prodloužená ruka mstivého staříka, myšlení mu nebylo dopřáno. Ostatně jeho loutkovodič už dávno také rozum někde cestou potratil.

8 1
možnosti
Foto

Představa, že by chorý stařec z vůle lidu dosazený na nejvyšší státní funkci měl mluvčího, který by měl aspoň základní etickou výbavu, je naivní. Ta negativní energie, kterou pan Zeman vyzařuje, přitahuje pouze jemu podobné.

Projevy pana Ovčáčka, Mynáře a další jeho satrapů jsou natolik výmluvné, že by jakákoli eticky přijatelná norma byla u nich neskutečným překvapením spíše na úrovni zázraku.

10 0
možnosti

Zvůle lidu je nevyzpytatelná.

1 0
možnosti

Hradní oslík hyknul. Nic víc se nestalo.

9 0
možnosti
Foto

Zajímavé, že příznivcům Vlasty Chramostové nevadí ani její členství v KSČ, ani její spolupráce s StB: https://www.reflex.cz/clanek/kultura/75975/zarila-ve-spalovaci-mrtvol-i-na-prknech-zlate-kaplicky-to-byla-herecka-vlasta-chramostova.html

Karel Gott se nedopustil ani jednoho, ani druhého a je přitom zemanobijci a komunistobijci zatracovaný.

Navíc všem, kdo kdy byli v KSČ udělil MUDr. Vodvářka diagnózu podstatné mozkové poruchy (bez ironie): https://jaroslavpolak.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150630_467038_blogidnes

Jenže zde nechutnosti nehledáte, pane Stejskale, Vy je hledáte pouze tam, kde se Vám to účelově hodí.

4 9
možnosti
Foto

Zajímavé, že odpůrcům Vlasty Chramostové nevadí ani její podpis charty 77, ani její odsouzení: https://www.reflex.cz/clanek/kultura/75975/zarila-ve-spalovaci-mrtvol-i-na-prknech-zlate-kaplicky-to-byla-herecka-vlasta-chramostova.html

Karel Gott se nedopustil ani jednoho, ani druhého a je přitom zemanovci a komunisty vynášen do nebes.

Navíc všem, kdo kdy nebyli v KSČ neudělil MUDr. Vodvářka diagnózu podstatné mozkové poruchy (bez ironie): https://jaroslavpolak.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150630_467038_blogidnes

Jenže zde nechutnosti nehledáte, pane Petříku, Vy je hledáte pouze tam, kde se Vám to účelově hodí.

5 2
možnosti
Foto

Pravdu díteR^. Hledat pravdu na Hradě je zbytečné. Dohledala by se jen zášť, špína, pokrytectví a pomstychtivost. Tu bych hledal i v útoku na Rychetského, kdy naprosto běžný výrok Hrad vyhodnotil jako útok na ně, protože podporují Karla Gotta a Babiše, tudíž bylo nutno vpustit dehonestujícího a urážejícího Ovčáčka.

Je to hnůj.

9 1
možnosti

P60e98t26r 66T96o14m96e89k

7. 10. 2019 10:36

R^R^R^ Přesně. Ovčáček je odporné individuum, nejviditelnější z té odporné sebranky kterou se Zeman obklopil.

14 1
možnosti

Také se ptám, kam až Hradní žumpa vystoupá.

Vám karma R^

15 1
možnosti
Foto

Ptáte se správně. Zdá se, že hradní parta dychtivě čekala na jakýkoli Rychetského projev, aby mohla zaútočit. Kdyby Pavel Rychetský řekl, že Vlasta Chramostová si pohřeb nezaslouží nebo že je mu to jedno, útočil by pan Ovčáček úplně stejnými slovy. Nejde jim o Chramostovou, ale o Rychetského.

15 0
možnosti

Taky můžete tvrdit, že Kavárna dychtzivě čeká na jakoukoliv záminku, aby mohla zaútočit na Hrad. A je smutné, že tuto stupidní rivalitu odskáčou vážené osobnosti v den svého skonu.

4 9
možnosti

Ano,tyhle diskuze o pohřbech jsou všelijaký, včetně mnohých nechutností..

Autorovi zjevně státní pohřeb nehrozí, ale v jeho parte možná nebude chybět zmínka, jak byl politicky pevný - kovaný, zcela bez ohledu na realitu:-)

4 10
možnosti

P56e92t30r 17S26k46á49l56a

7. 10. 2019 9:22

Autorovi opravdu nehrozí. Dosud byl vyhrazen jen pro prezidenty. A mělo by to tak zůstat. Byl by klid.

9 1
možnosti

„Pokud si někdo zaslouží pohřeb se státními poctami, je to právě Vlasta Chramostová,“

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vlasta-chramostova-pavel-rychtecky-statni-pohreb-karel-gott.A191006_133034_domaci_karb

Té větě opravdu lze rozumět tak, že jsme postaveni před volbu buď jeden nebo druhý. A nějaký iniciativní novinář tu anketu vytvořil a vy jste se jí zúčastnil. A hlasoval jste taky ve stylu jeden nebo druhý. Ale ta anketa obsahovala i možnost oba. Během dne se to vyjasnilo, takže platí ta třetí možnost.

Dle mého názoru se pan předseda ústavního soudu vyjádřil předčasně a hloupě. A reakce pana Ovčáčka je idiotská.

4 8
možnosti

P91e82t28r 96S80k16á75l16a

7. 10. 2019 9:19

To je ovšem u Ovčáčka standard.

10 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS