Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J54a81n 26R49á74ž

12. 8. 2019 15:01

Samozřejmě jiná země, jiný mrav. Pro nás nepochopitelné zvyklosti určitých komunit, zejména náboženských, jsme chybně připraveni ihned odsuzovat a měřit je našimi zvyklostmi. Prostě v tom městě nastal stav, kdy se zvyklosti ortodoxních, jejichž počet, podle mých informací v Izraeli klesá, dostal do rozporu se zvyklostmi preferované většinovou společností.No a vyřešilo se to tak, jak se vyřešilo. Rozhodnutí soudu bylo v tomto případě zcela jistě správné. Možná to pořadatelé mohli vyřešit jinak, ale když se hlavní účinkující rozhodl pro zrušení, bylo to jeho rozhodnutí, které se musí respektovat. Dělat z takového případu "kovbojku" je údělem politiků tam i tady. Nic, co by bylo divné.

0 0
možnosti

"Styďte se! Pravděpodobně jste se v poslední době až příliš dlouho pohyboval v blízkosti Šakedové a Bennetta (politici Nové pravice, špičkoví kandidáti Sjednocené pravice pro zářijové volby)".

Nechápu reakci Miri Regev, že obviňuje Bennetta & Šaked.

Tato akce má dvě roviny :

Kdyby ten koncert udělali v parku ve své čtvrti, nikdo by jim nic nevyčetl.

Ovšem městský park uprostřed města je čistě veřejné místo pro celou veřejnost a tak částečně chápu protestující. Ale na druhou stranu váš text je přesně ta druhá rovina.

0 0
možnosti
Foto

V každém případě dilema ... Pokud jde o reakci Regevové, vnímám ji jako součást předvolebního cirkusu.Že byla zbytečná? Samozřejmě! Do voleb je nutné tyto výjevy přežít.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS