Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

To bude asi nějaký omyl. Určitě se jednalo o stoupence náboženství míru? Nejednalo se o frustrované mladíky? Mělo to něco s něčím společného? A vůbec přestaňte psát tyto blogy, svět byl daleko krásnější když ČT měla monopol na jednu jedinou pravdu. Lidé jako vy nutí ostatní přemýšlet. Proč to děláte není lepší klid stáda a titulky jenž vám hned napoví kdo je zlý a kdo hodný?

1 0
možnosti
MK

R^ Díky za připomenutí muslimské ne(tolerance); kdy už se EU k této problematice po pravdě vyjádří? Kdy změní postoj k Izraeli? Kdy se zastane křesťanů v Africe? Stačí si dát na stůl fakt, kdo koho JAKO PRNÍ napadá!

Genocida křesťanů je do nebes volající, ale papež myje muslimům nohy.

8 0
možnosti
PT

P76e96t12r 31T10o82m15e47k

11. 8. 2019 23:54

Byl jsem dnes v kostele v Příchovicích a místní farář při promluvě mluvil o naději tolerance a spolupráce mezi křesťany, židy a muslimy. Až mě zamrazilo, protože mně to přišlo jako naivní představa. Muslim a spolupráce? Muslim a tolerance? Po chvíli jsem si říkal, že je možná potřebné o takovou spolupráci a toleranci usilovat. A teď, večer téhož dne mě váš blog zase pomohl se vrátit do skutečnosti. Muslim nikdy spolupracovat nebude, protože Islám je odporná ideologie a ne mírumilovné náboženství. Dík za váš blog.

8 1
možnosti
OP

Proč by měli být muslimové k jinověrcům tolerantní, když je to v rozporu s jejich učením? Nikdy nepochopím, když se porovnává neporovnatelné. Zkrátka muslim tolerantní není a nemůže být, vtloukali mu to do hlavy od narození a kdo si představuje, že ho dokáže předělat k obrazu svému, pouze si zahrává s ohněm

9 1
možnosti
VB
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal