Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Pokud Nová Pravice tentokrát v zářijových volbách projde, bude to pro Bibiho mnohem větší bolehlav než vzrůstající preference Izrael Náš Domov s A.Libermana(bez něhož Bibi neuspěje sestavit pravic.vládu), neboť Bibi má s Libermanem problém pouze politický, ale u Benetta je to velmi osobní, neboť Sára Netanyahu měla před cca rokem iniciovat nechutnou pomlouvačnou kampaň proti Bennettově manželce(ona je nenáboženská), která se neúčastní narozdíl od Sáry Netanyahu politického života, aby u náboženských politických stran i rabínů oslabili tehdejší Bennettovu pozici jako lídra Židovského Domova. Je těžké uvěřit, že Bibi o tom tenkrát nevěděl.

Sarah Netanyahu též samozřejmě nemá v lásce ani A.Šaked.

Nová Pravice je jediná politická strana, která dokáže ubrat hlasy Likudu, protože se profiluje jako nenáboženská opravdová pravice jako defakto Likud.

Osobně jsem se dnes večer rozhodl, že budu Novou Pravici tentokrát volit.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. Být občanem Izraele a nebýt stoupencem Likudu, byl bych ve stejném "pokušení" (volit Novou pravici), ta strana je mi od počátku sympatická. Napsal jsem dnes na Twitter Šakedové, že jí přeji úspěch - čím víc vás (voličů NP) bude, tím lépe. NP do Knesetu rozhodně patří. Asi bych neměl být tak upřímný, ale bych bych raději, kdyby NP ubrala hlasy spíše Unii pravicových stran než Likudu. --- Dobrou noc do Izraele.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS