Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A není dnes spíše v módě zatloukat intenzitu vztahů mezi Čínou a Evropou? Jinak řečeno, každý kdo chce poukázat na omyly Zemana v letectví, musí se stát pročínským propagandistou.

0 0
možnosti

Karma. Muž se sloní pamětí. Ovšem dlužno doplnit, že nejvíce slonů je v ČR porcelánových.

3 0
možnosti

Zemanova prohlášení jsou divadlem pro jeho typické voliče. Ty pravda nezajímá a nejspíš ani nevědí, kde ji hledat. Ty zajímá jen a jedině dostatečná údernost zemanových prohlášení.

7 0
možnosti

To je ale malickost pane Stejskale, mnohem dulezitejsi je, ze cetl ten clanek Ferdinanda Peroutky Hitler je gentlemann. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Kdo by dnes něco věděl o Peroutkovi, kdyby se o něm Zeman nezmínil, tak jak se zmínil.

0 0
možnosti

Pane Stejskale, pokud bych od Vás četl nějaký příspěvek, kde byste psal, že Zeman udělal něco dobře, tak bych to bral. Ovšem takto je to pouze další Vaše snaživá "kavárenská" snaha o popularitu. Nechci soudit, ale obávám se, že jste asi neabsolvoval ani základní kurs na téma propagandy. Důvěryhodnost svých příspěvků můžete získat pouze tím, že oceníte některé názory a stanoviska odpůrce a pak odsoudíte ty, které zásadně odporují Vašim názorům. Zkrátka učit se, učit se,...Lenin to říkal třikrát, ale Vy byste měl přidat. Nejdřív to učení a potom něco psát. Takhle nejste příliš užitečný.

2 14
možnosti

Fajn, tak nám napište ze tři věci, které Zeman udělal dobře. A nespěchejte, času máme dost.

3 0
možnosti

No, nic nového, dělá co umí nejlépe,,,, LHáT :-(

7 1
možnosti
Foto

To je strašné neštěstí. Petice za jeho odvolání a několik demonstrací požadujících demisi za toto zásadní faux pas by mohlo být řešením.

4 10
možnosti

Nikoliv. Jen drobný střípek, který zapadá do celkového obrazu, který sám o sobě prezident vytváří.

18 1
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal