Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Přesná, věcná a klidná argumentace.

Obávám se však, že je to Zemanův "politický styl" úmyslně tropit skandály a pak se těšit z rozpoutaných negativních nálad.

2 0
možnosti

Vasil Bilak pry mel ve vyucnim listu napsano nepoustet na saka.

Milous Zeman by mel mit vsude kam se podiva mapsano nepoustet z Lan. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Právě že Bilak na tom výučním listě nic takového napsáno neměl, jak dosvědčil posmrtně jeden k němu docházející kněz. Tu pomluvu o něm šířil jeho kolega Štrougal. A Bilak byl tomu rád, protože tím pádem byl podezírán z imbecility.

0 0
možnosti

Že má náš třetí český prezident hodně společného s tím druhým to je již dávno zřejmé, ale teď jsem si uvědomil, že on má něco společného i s tím prvním - jeho projev ke krajanům ve Vídni jako kdyby vystřihli z některé absurdní hry Václava Havla!

2 1
možnosti

Přesně tak. Karma. Je zvláštní jaké jeho příznivci o něm šíří superlativy. Člověk s ohromným přehledem, širokým záběrem a sloní pamětí. A přitom je ho snadné očúrat jakoukoliv nejasně formulovanou informací a už se veze. Jednoduchý jako systém splachovadla. Jako volič KSČM, nebo SPD. Trochu mi to připomíná Ransdorfa blahé paměti. O něm se říkalo, že je ohromně sečtělý, všechno zná a všude byl 2x. Ale dluhy mu šly do milionů, protože prý několikrát naletěl podvodníkům na jednoduché triky.

7 0
možnosti

Ransdorfa jsem znala osobně, tedy viděla jsem ho jen párkrát, ale byl v mnohém Zemanovi podobný. Nabubřelec a buran, kterému jeho vzdělání a sečtělost byly houby platné.

2 1
možnosti
Foto

Prezident Zeman kdysi pronesl: "Každý den musím někoho urazit. Dnes to byl pan XY." Pronesl to sice jako bonmot, ale on se tím nejspíše doopravdy řídí.

Už jsem si zvykl, že Zeman plácá nesmysly při svých výjezdech do českých krajů na vystoupeních před svými příznivci, kde je rád "zasvěcuje do různých tajemství vysoké politiky". Ale že se teď podobně choval i na návštěvě v Rakousku a rakouský tisk pak psal, že jeho vyjádření jsou nepravdivá, to jsem se za něho i celou zemi musel hodně stydět.

9 0
možnosti

Bohužel tím to nekončí, těch ostud ještě bude! Jednou to bude na historický román, možná i na televizní seriál.

6 0
možnosti

Při obřadu přijímání nových poslanců Františkem I - Se na něj císař podíval a zvolal: ,,Tak to jste vy - ten Masaryk!“ a nepodal mu ruku. Načež se TGM otočil a od jejího veličenstva přímou cestou odešel z budovy ven. Celá budova se v tu chvíli zachvěla.

Vidím jisté změny = Poslouchat, jak vrchní velitel v Pekingu vykládá, že se do Číny jezdí učit demokracii, jak stabilizovat společnost ... Když v Moskvě vtipkuje, že je nutné likvidovat novináře ... Když se ve Vídni naváží do starosty ... !?

Bývaly časy - zhruba před čtvrtstoletím, kdy český prezident jezdil po celém světě a šířil dobré jméno své země. Prezident ČR - To kdysi znělo docela hrdě ! Miloš Zeman, je politický sitcom na účet daňových poplatníků ... :-)

8 0
možnosti
Foto

To nepodání ruky TGM mělo se stát proto, že šlo o plod nemanželské lásky císaře: Kropáčková, vyřízeno.

0 1
možnosti

Vtipné bylo, že v rámci omluvy MZ za svoji lež, vyrobil hned lež další když tvrdí, že se za 30 let omlouvá teprve podruhé.

Už teď mám osypky z plánovaného setkání se Slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Zvláště když podporoval protikandidáta a tak zjevně nemá z jejího zvolení radost a není to ani jeho kamarádka jako Michael Häupl.

9 0
možnosti
Foto

Zeman to udělal úmyslně, a to je cítit i z těch vámi citovaných úryvků jeho mluvčího Ovčáčka, aby vyzkoušel inteligenční úroveň zdejší intelektuální a politické elity. Výsledek je tristní. Šilinkem se neplatí už asi dvacet let. Není divu, že se pan exstarosta, asi předem varován, rozesmál.

3 2
možnosti

Ano, varovali ho před egoistickým čunětem, ale že je i blb a neví čím se u nich platí, to ho dostalo.

7 1
možnosti
  • Počet článků 4797
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal