Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

".... údajně bych klidně nechal vyhladit Izrael, kdyby to přispělo k odstoupení Miloše Zemana...."8-o8-o;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, ale označit IVK za think-tank mi nějak nesedne. Pokud víte o něčem, co chytrého odtamtud vypadlo a bylo to použito s úspěchem a ku prospěchu státu a národa, připomeňte nám to.

Už jen osoba VK st. serióznost takové instituce zpochybňuje. Samozřejmě se stalo, že jsem několikrát s jeho názorem či krokem souhlasil, ale bylo toho jako šafránu. Nakonec neznám nikoho, s kým bych v zásadě nesouhlasil absolutně v ničem.

O VK st. jsem už něco napsal a nebudu to opakovat, sem to nepatří.

2 1
možnosti
JH

To neva, neomlouvejte se, hlavně, že umíte opravit rádio:-)

2 2
možnosti
Foto

Já osobně jsem připravený jí poskytnout od chvíle inaugurace sto dní hájení na kritiku, ale i na chválu. Myslím si, že je to férový přístup.

3 0
možnosti
Foto

To je od Vás kromobyčejně laskavé. Dostanete medaili.

0 0
možnosti
MS

R^ Myslím, že protiizraelské postoje u Čaputové nehrozí. Její partner Peter Konečný je údajně Žid, její otec se prý hlásil k Izraeli. Sama se stala terčem antisemitské kampaně, reagovala: „Odmítám antisemitismus a sama mám mnoho židovských přátel. Je mi smutno z toho, že tvůrci antikampaně nemají zábrany hrát v den výročí vzniku válečného Slovenského štátu hrát na antisemitskou notu. Sdílejte, pokud odmítáte jejich nenávist.“

http://www.ztis.cz/rubrika/zidovske-komunity-ve-svete/clanek/liberalni-zlo-utoky-na-udajne-zidovstvi-slovenske-prezidentske-kandidatky-pokracuji

1 0
možnosti
MS

Je zajímavé, jak je česká společnost rozdělena i v pohledu na slovenskou prezidentku. Nemalou měrou k tomu (jak jinak) přispěl i Miloš Zeman, když přijal na Hradě druhého kandidáta Šefčoviče v průběhu volební kampaně.Samozřejmě tím naznačil své sympatie a jeho věrné ovečky ho ochotně následují.:-)

6 0
možnosti
Foto

Nebylo to na Hradě, ale v Lánech a pokud vím, bylo to na žádost Šefčoviče. Měl ho vyhodit? To by asi byl kritizován za hulvátství. Buďme v tomto konkrétním případě spravedliví...

2 3
možnosti
JN

Ne, opravdu mi nevadí útoky na moji osobu kvůli sympatiím k Zuzaně Čaputové. Vadí mi něco jiného: že oponenti urážejí více než milion slovenských voličů, kteří v demokratickém hlasování delegovali do prezidentského paláce tuto ženu.

Zdroj: https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=707636

Když to srovnáte s volbami prezidenta ČR, dojdete k zajímavému poznání, že jej také volilo 2 853 390 voličů. A zde na blogu a v diskusích není nijak ojedinělý názor, že všichni, kteří jej volili jsou mentálně retardovaní.

Vyskytujou se prostě lidé netolerantní, kteří nedokáží přijmout jiný názor.

7 0
možnosti
Foto

Přesně tak... Chválit - i hanět se mohou jen někteří... Selektivně... ;-)Rv

2 0
možnosti
Foto

R^Karma /se smeknutým kloboukem/

4 0
možnosti
SN

:-)......Pan expresident Kiska už zakládá vlastní stranu! Dostat se do parlamentu a získat znovu imunitu je pro něj zřejmě velmi potřebné! Co kdyby se někdy začala policejně řešit jeho minulost? !!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Karma a vcelku souhlas.

Ale IVK neberu, ostatně stačil by i ten jeden citát ohledně volby Trumpa a jeho srovnání se současným (rádoby sofistikovaným) špiněním paní Čaputové..

6 0
možnosti
JH

"Stavidla nenávisti se otevřela..."

Těší mě, že se politice věnují i emotivní básníci:-)

2 1
možnosti
Foto

Tak je račte zase zavřít.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal