Diskuse

Prezidentka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si na jásání počkám, až se opravdu na Slovensku projeví. Co oni víme, tady u nás ??? Zhola nic.

1 0
možnosti
DR

Jirko, tentokrát absolutní souhlas. R^

1 0
možnosti
MM

Já paní presidentce Čaputové gratuluji, přeji hodně sil a naplnění naděje, kterou v ní Slováci vložili.

V každém případě, podle mne, mají Slováci lepší perspektivu než my, topící se v nenávisti, záludnosti , pomstychtivosti a mnohdy i ve lžích, prýštících ze současného Hradu.

4 0
možnosti
JR

J78a25n 19R83á41ž

31. 3. 2019 11:22

Mně se to náhlé a podle mne přehnané všeobecné jásání nad zvolením Zuzany Čaputové dost zajídá. Vždyť ji nikdo nezná jinak, než podle jejích řečí. Jakou politickou dráhu má za sebou? Kdo to ví? Jaké budou její skutečné činy v politice na tak vrcholné funkci nikdo nemůže ani odhadnout, neb se nemá nikdo, kdo nad jejím vítězstvím jásá, od některého z jejích minulých činů v politice reálně odpíchnout. Inteligentní ženská to bezesporu je, cílevědomá, charismatická a pohledná také, ale není "povolání" občanská aktivistka a hezká ženská, bez reálných politických zkušeností, málo na kvalifikaci funkce prezidenta? Tak takovou otázku si kladu já, coby člověk, který na Slovensku dlouhé roky žil,mám tam hodně přátel a mám ke Slovensku blízký vztah.

Když jsem se po oznámení kandidatury Čaputové ptal svých slovenských přátel, kdo ji zná a jaký mají názor na ni, jako na političku, tak jen jeden kolega právník řekl, že ji zná povrchně jako ne příliš úspěšnou advokátku a vybavil si ji ještě ve spojitosti s neziskovkou "Via Iuris" , kde se snažila zviditelnit mediální kritikou slovenského právního systému a druhý o ní slyšel, že byla aktivní na nějakých ekologických mítincích. Jinak nic. Hmatatelný důkaz nějakého úspěchu v její politické práci si nikdo z nich nepamatuje.

Čaputovou považují za rychlokvašku, která využila personální vyprázdněnosti slovenské politiky a jako kometa vstoupila za velké mediální podpory na pole, kde byla až do loňského roku zcela neznámá.

Tolik komentář slovenských přátel k této dámě.!

3 0
možnosti
Foto

My jsme znali pana Zemana velmi dobře. A výsledek je docela tristní.

6 0
možnosti
Foto

Souhlas s článkem i s gratulací. Jak je vidět z prozatímní diskuse, u nás bude návrat ke slušnosti a cti trvat o cosi déle. R^

5 0
možnosti
JN

To je fajn pane dokjtore, že to o sobě víte. Ale nevzdávejte to, pracujete na sobě a snad se i z vás jednou stane slušný člověk. Přeji hodně štěstí

0 5
možnosti
JN

Kromě gratulace paní Čaputové k vítězství v prezidentských volbách lze také konstatovat, že pan Maroš Šefčovič dokázal svou volební porážku přijmout lépe, než tomu bylo v podobné situaci při volbách v ČR. Přeji Slovensku, aby to tak zůstalo.

2 0
možnosti
DR

Já naopak doufám že nová prezidentka bude řešit daleko podstatnější problémy než je nic neřešící přesun ambasády anebo tahat z bryndy Trumpa kterého z tou jeho komedií s Golany poslali všichni ostatní zcela správně do jisté části těla.

Především ovšem paradoxně to její zvolení může taky znamenat hřebíček do rakve té její nově založené strany Progresivní Slovensko, která s ní měla ambici se dostat do parlamentu, poněvadž jedině tam se v parlamentní demokracii o něčem rozhoduje.

1 4
možnosti
Foto

Ještě aby tak ta její strana dopadla jako Zemanova SPO ;-D;-D;-D

3 1
možnosti
LH

Povíme se za 2-3 roky to už bude co hodnotit..... :-)

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-) R^

1 0
možnosti
Foto

Tak blahopřání na Slovensko k volbě prezidenta bych poslal až tak za čtyři roky.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, jen co to zhodnotí Ročenka CIA. ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal