Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Na otázku v posledním odstavci můžeme mít různé názory. Osobně nevidím důvod proč by tam izraelská vlajka, pokud by se tam nějaká sportovní událost konala, nemohla viset úplně stejně jako všechny ostatní. Sýrie má i nyní v současnosti úplně jiné starosti než válčit ještě navíc z Izraelem, největším problémem je nyní Idlíb.

Pro mě je daleko důležitější fakt že kromě stále ještě probíhajících vojenských operací SDF proti zbytkům Daesh u Fawqani se v jiných částech země postupně stabilizuje. Některé země už zde znovuotevřeli své velvyslanectví, další se k tomu chystají, Sýrie se již účastnila prvních jednání v LAS ale potěší třeba i pro někoho bezvýznamné zprávy o tom že Jordánsko zrušilo zákaz komerčních letů přes Sýrii anebo že po trati Latákia-Homs-Damašek nyní projela první železniční souprava po 8 letech. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal