Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karmu potvrzuji dodatečně - z dojmu z diskuze.R^

0 0
možnosti
Foto

operovat tak strašnou událostí jako je zabití toho nenarozeného dítě je dost neetické-už v předchozím blogu jsem si toho všimla ale mlčela v domnění že jste se nechal unést emocemi-což by se dalo chápat- pokud to vytahujete už v druhém blogu, vypadá to spíše jako cynický kalkul-

Jsme ve vzpomínkách a na modlitbách se zraněnými rodiči Amiada Yisraele a se všemi jejich žalem zahalenými blízkými, přáteli a sousedy z osady Elon Moreh. Odmítám napsal z osady na Západním břehu – vědomě píšu z osady v Samaří. V Samaří v Zemi izraelské.

Dost bylo falešných názvů, která mají za cíl zastřít duchovní a historické sepětí lidu Izraele se Zemí izraelskou. Žádný Západní břeh, ale Judea a Samaří!

Zdroj: https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=691849

0 4
možnosti
PB

P23e39t95r 39B55u54r11i16a11n

13. 12. 2018 12:46

Jistě. Proč pořád informovat o arabských teroristech, když můžeme lidem cpát do hlavy, že i jinde vraždí zase nearabové a že my to zvládneme.

1 0
možnosti
Foto

No a právě proto je řešením uznání Státu Palestina za hranice zelené linie. Tím se naprostá většina teroristů, nebo chcete-li palestinských vlastenců, ocitne za ocitne za hranicemi Státu Izrael.

Pokud naopak anektuje Stát Izrael Samaří a Judeu, tak o kolik procent vzroste podíl izraelských Arabů na celkové populaci? A bude růst do budoucna?

0 3
možnosti
Foto

Vy jste jako kolovrátek, s tou zelenou linií. Zelená linie je linie příměří z roku 1949, po které ovšem Arabové začali a prohráli další dvě války.

A ano, Izraelci i tohle zkusili - hranice pásma Gazy je ta vaše zelená linie. A jak to dopadlo? Teroristi z Gazy přestali vraždit Izraelce, až když je v té Gaze oplotili.

K tomu druhému, one-state solution, jistě by to nějaké problémy přineslo a taky to není na pořadu dne, jen jedna z možností, když selže two-state solution. Ale zcela určitě by rodiny teroristů přestaly dostávat stipendia za provedený teror.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal