Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Z OSN se stala naprosto zkorumpovana organizace, ktera mela byt rozpustena uz cca pred 40 lety. Divim se, ze ji USA stale trpi na americkem uzemi..???

2 0
možnosti
JR

J83a87n 74R47á28ž

8. 12. 2018 17:51

Z OSN se stala postupem času zcela absurdní organizace a ochránce teroristů. Kdo by pochyboval, ať si jistí něco o minulosti vysokého komisaře pro lidská práva Zajd Raada Husajna nebo jak působil dnešní vysoký komisař OSN pro uprchlíky Filippo Grandi, když byl generálním komisařem Úřadu OSN pro palestinské uprchlíky na Blízkém východě. No a pak se někdo diví, jak přistupuje OSN k teroristům z Hamásu a způsobu, jak se Izrael terorismu brání, když pan Grandi ve své funkci kdysi prohlásil, že to co dělá Hamás, je přirozenou obranou reakcí slabšího na agresivitu Izraele vůči Palestincům.

PS. Doufám, že USA přestanou některé aktivity tohoto spolku finančně podporovat a dají tak příklad dalším státům, proti nimž OSN vystupuje vysloveně nepřátelsky.

6 0
možnosti
Foto

Jsem příkladem neomluvitelně nízkého povědomí o této složité problematice. Vzpomínám na 70. léta a Goldu Meir a sympatie mého otce k ní. Zdrojem sympatií k této zemi je intuice. I proto karma.:-)

2 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Sdílel jsme to,:-)

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS