Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan prezident vyzradil něco, co všichni víme. A to, že tu máme Ruské a Čínské špióny. Tohle jsme skutečně nemohli tušit. Co jsme ale také netušili a co prezident neřekl, že BISka už nějaké Ruské špióny odhalila. To nám musela BISka zdělit sama. Takže kdo vlastně a jaké tajemství odhalil?

3 0
možnosti

Ehm ... tady se neřeší vyzrazení tajemství ale despekt a posměch prezidenta vůči tajné službě státu.

2 0
možnosti

Něco takového si prezident nemůže dovolit, ani kdyby měl pravdu, o tajných službách se musí, vzhledem k veřejnosti, lhát tak aby vypadaly schopné a vynikající. Veřejnost o nich sedíc u kompů stejně prd ví.

1 0
možnosti

Takže lhát a lhát. Jen dítě, nebo stařec si mohou dovolit něco pravdivého.:-)

0 1
možnosti
Foto

Skvěle napsané.

Osobně jsem přesvědčen, že je to na ústavní žalobu.

Slova pana Šandora jsou mrazivě výstižná.

8 2
možnosti

1) Nevím, kolik zdejších antizemanů rozhovor v TV Barandov vidělo. Já ano. Je zajímavé, že sdělovací prostředky s ČT na čele říkají jen to A a neřekli B. Zeman totiž dodal, že až si přečte jedno jediné jméno chyceného agenta, tak se BISce hluboce pokloní.

2) Každý agent potřebuje k činnosti nějakého českého "donašeče" jinak žádné informace nezíská. A jestli jsme národ donašečů, tak nás BISka nezachrání

3) Každá organizace placená státem musí ukazovat svoji důležitost, tzn. udržovat si přidělené finanční prostředky a ze socíku je známé kolik lidí bylo vedeno ve svazcích STB neoprávněně.

3 5
možnosti

Slyšel jste reakci Koudelky? Říkal, že je prezident dobře informovaný o lidech, které se podařilo odhalit jako špehy.

4 0
možnosti

M68i43l52a36n 43K58e31s89l

8. 12. 2018 14:23

Nestačím se divit kolik lidí u nás ví,co dělá či nedělá naše tajná bezpečnostní služba,co dělá dobře nebo špatně.Já o ní nevím,ale vůbec nic.Nevím zda sleduje kde koho nebo jenom jen ruské a čínské špiony,či zda naši přátele ve zbrani jsou mimo její zorný úhel nebo se touto činností nezabývají.V Americe na příklad je současným hitem šetření, zda cizí mocnost ovlivňovala tamní prezidentské volby.U nás je v tomto směru ticho po pěšině i když některé naše sdělovací prostředky nám sdělili,že jedno státní zastupitelstvo přátelského státu se snaží seč může,aby se prezidentem nestal náš současný prezident.Co když náš prezident si myslí,že v tomto naši kontrabráši totálně selhali a od té doby je nemá rád.

1 0
možnosti
Foto

Pochopil bych varování BIS, kdyby zaznělo v duchu- dejme si pozor na cizince, zejména na zaměstnance ambasád, protože na všech jsou vedle diplomatů také zpravodajci. Zaměřit se jen na Rusko a Čínu je patolízalství vůči USA a EU. Stačí vzpomenout Obamovu omluvu paní Merkelové a dalším evropským státníkům, kterým nedali štěnice do kanceláří a bytů ruští nebo čínští špioni, ale pracovníci CIA. A to svým spojencům!!!

5 8
možnosti
Foto

a jak to souvisí s výrokem pana prezidenta???

8 1
možnosti

Abych navázal na vaše slova v perexu: Zeman není šéf nepřátelského režimu, ale jeho agent.:-)

9 1
možnosti
Foto

Zeman a omluvit se? ;-D;-D

Přitom se jedná o neomluvitelný čin egocentrického staříka jež v omámení svou všemocností masíruje své zduřelé ego a vůbec není schopen dovodit, jakých protistátních činů se dopouští v nesmyslné honbě za polaskáním své zvrácené touhy být nejlepší.

13 1
možnosti

Pane Macháčku, zkuste se zamyslit nad tím, zda ten egocentrický stařík nejste Vy. Není náhodou to stařecké zduřelé ego Vaše?

3 14
možnosti

O48t31a 21K20i65n27c

8. 12. 2018 12:04

Není to první nesmysl, který řekl a zatím se nikdy neomluvil. Takže se určitě neomluví.

4 0
možnosti

Bohužel se opakuji. Kolik ruských a čínských špionů bylo stíháno a odsouzeno v ČR na základě informací BIS? Je tato instituce určena pouze pro psaní zpráv nebo i pro něco jiného?

2 4
možnosti
Foto

tyto instituce tu nejsou od toho, aby jeden z nejvyšších představitelů státu si o ně veřejně otíral ústa.

6 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal