Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Současným vládcům v JAR je to úplně jedno, jaké signály vysílají. Dobře vědí, že mocní neomarxisté nad nimi drží ochrannou ruku z pozitivně rasisticko-diskriminačních důvodů. JAR, ještě celkem nedávno vysoce rozvinutá a bohatá země, se stává jednou z country dle Trumpa, z níž se prchá - ano, řeknu to rasisticky - před černochy, jimž ten cíp Afriky patří ještě míň než potomkům Holanďanů.

Doporučuji zhlédnutí dvou videí od Jihoafričana, který zdrhl před nějakými 11 - 12 lety do Číny. V prvním porovnává život v JAR a v Číně (je to tedy velmi diplomaticky se vyjadřující pán, neočekávejte nějakou hate speech) - https://youtu.be/oZBjšOqBr2sc - a v druhém, které vzniklo jako reakce na jeho velmi umírněnou kritiku poměrů v JAR, diskutuje s černoškou, svou řekněme krajankou - https://youtu.be/0DutZFfJO7U. To druhé video je už pikantnější, protože žádná zdvořilost nedokáže zabránit tomu, aby se černoška odkryla ve své - a to už si doplňte sami. ;-)

1 0
možnosti

* jednou z countries dle Trumpa :-/

0 0
možnosti

R50a62d69e49k 69K21a93r45a10s

3. 12. 2018 20:30

Zatímco Izrael dělá ze svých teroristů rovnou předsedy vlády, viz třeba Menachem Begin, ale to vám jistě nevadí.

1 3
možnosti

Menachem Begin též podepsal mírovou smlouvu s Egyptem.

1 0
možnosti
Foto

Karma a děkuji. Jinde bych se to nedověděl. A utvrdilo mě to v postoji k textu L. Jákla Naším nepřítelem není terorismus.

5 0
možnosti

Zasloužená karma. R^:-) Ale, je to velmi smutné. :-(

4 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal