Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Věřím že Bibi to nějak vyřeší. Vzhledem k tomu, že v Izraeli zatím žádná "panika" není, více méně je ticho po pěšině, vnímám to jako intenzivní jednání.

2 0
možnosti
RC

Zesnulý jordánský král Husajn II. poté, co si poklesl před každou rodinou, co ztratila své dítě po terorist.útoku toho jordánského vojáka(byl propuštěn vloni), měl tento král mnohem větší popularitu u izr.veřejnosti než kdejaký izr.politik v té době.

Dnešní jordánský král Abdullah si potřebuje napravit reputaci u veřejnosti po fiasku ohledně podpory protiasadovké opozice(nikoli Da'eš, Al-Kaida, Al-Nusra) a následný pobyt šíítských sil s Hizballáhem u svých hranic, tak si vybral relativně bezbolestnou satisfakci, o které ví, že zafunguje u jord.veřejnosti a nic ho to nebude stát.

Toť vše.

1 0
možnosti
Foto

Ano, děkuji za doplnění a zdravím do Izraele. Časy se mění - k horšímu, zdá se.

1 0
možnosti
Foto

Smutné zprávy z oblasti.....

4 0
možnosti
Foto

Tak, tak. Smutné, neveselé. Podivný svět - tady i tam. Mlátičce medaili, protiizraelské aktivistce stipendium na Hebrejské univerzitě. A tak je to se vším...

4 0
možnosti
  • Počet článků 4800
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal