Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A chtěl bych slyšet jak mluví v soukromí, musí mít za ***** I své voliče ;-D

1 0
možnosti

Smutný souhlas a karma. Dlouho je v klidu, či spíše v kómatu a potom se prostě musí zviditelnit...Rv

3 0
možnosti

Proč tady taková divoká diskuse, mám takový dojem, že jak se do lesa....

Páni novináři p. Zemana neustále provokují a útočí na něho, tak ať se potom nediví!

1 14
možnosti
Foto

Ono se říká, že když už špatný herec neví, jak by na sebe na jevišti upozornil, tak si stáhne kalhoty.

No a Zeman zase musí pronést nějakou sprosťárnu, aby na sebe upozornil, protože nic moudrého už z něho nevypadne. Rv

13 0
možnosti

Víte, když ono Zemanovo chování velké části obyvatel imponuje. Říkají, že si na nic nehraje, že pojmenovává věci trefně, že mluví, jak mu zobák narostl. Dokud bude většina Čechů plebejci, tak si vždy plebejce zase zvolí. Možná proto plebejci pokřikují, že je moc vysokoškoláků, že studují nesmysly a že je pak živí neziskovky. Obávají se, že jejich počet bude klesat. Nechci se jim nijak pošklebovat, ale člověk by měl znát své limity. Dneska jsem byl u zubařky a ta mi dávala nějaké návrhy, co mi chce se zuby dělat, abych si vybral. Co já vím? Zubům nerozumím, ať vybere ona. Stejné je to s vedením lidí. Každý vidí, že je někdo chytřejší nebo hloupější než on sám. A každý ví, že na tom bude lépe, když ho povede ten chytřejší. Tak to funguje už ve školních třídách při volbě předsedy. Jenže u nás je vůči chytrým a vzdělaným lidem velká nevraživost. Přitom Zeman je taky chytrý a vzdělaný, jen to maskuje, aby to jeho příznivce neiritovalo.

6 2
možnosti

Zeman každým dalším vystoupením ukazuje, že dno morální studny lze neustále prohlubovat a prohlubovat.Zcela znevážil prezidentský úřad, rozdělil společnost, zničil tradice a ztrapnil nás ve světě.. Opravdu lidový prezident který svým chováním a vystupováním imponuje jen jeho hulvátským "volyčům", které politika nezajímá a při vysedávání po hospodách závidějí úspěšnějším a schopnějším... Smutné kam společnost dospěla a zvolila si toto jako vzor a reprezentanta státu

8 0
možnosti

Taky jsem si myslel, že nás ztrapnil ve světě. Ale můžu Vás uklidnit, kromě Slovenska a Ruska ho nikdo nikde nezná. Za tu dobu, co je prezidentem, se mě na něj zeptal jediný cizinec.

2 1
možnosti
Foto

Pokud známý citát trochu upravím - "Nevstoupíš dvakrát do téže žumpy",tak ani Zeman to nedokázal.Žumpa do které znovu vstoupil je za ty roky plnější a mnohem hlubší.Asi nemá ani žádné dno,ještě se máme na co "těšit".Co si většina voliču zvolila,to má a my ostatní to musíme ještě chvilku vydržet a doufat,že si "moudří a zkušení" příště nezvolí ještě někoho horšího,ještě víc "lidového"....

12 0
možnosti

Mám za to, že efektivnější bude na projevy tohoto starého pána vůbec nereagovat. Ale chápu, že vulgarita z úst prezidenta se zkrátka tolerovat téměř nedá.

16 0
možnosti

No a to se můžeme ještě těšit na 28. říjen...

Alespoň že na výročí 17. listopadu bude držet bobříka mlčení.

12 0
možnosti

Můj doma model - Kdybych otci popsal Zemana, on by reagoval - "To je ovšem neslýchané! A tento podivný člověk - tam ještě sedí? " Já - "Jo, jo tati, sedí a obávám se, že tomu tak ještě nějaké roky bude" ! Mluvím o tom, že vyrazit ven se špinavou obuví - kapesníkem, bylo zcela nemyslitelé. O čisté duši, výrazivu a charakteru se nemluvilo, mělo se za to, že jde o Vzory k následování. Lehce upozorňuji na neuvěřitelný úpadek ! Jaký odkaz po Milošovi zbude ? ... :-)

12 0
možnosti

no muj deta videl nazivo Masaryka, ktereho "ochranka" nejak zamotala na trase a ten pry tez pouzival rozlicne vyrazivo

ale je fakt, ze to bylo neoficialne

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS