Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Americka vlada (konecne pod vedenim prez. Trumpa) zastavila financni prispevek organizaci UNRWA, ktera vyplaci penize palestinskym "uprchlikum". To ze jsou financovany ns pr. skoly v uprchlickych taborech je jenom slaba vymluva. Ve skolach totiz dochazi k indoktrinaci deti v nenavisti a uctivani teroru proti Izraeli .

2 0
možnosti
FL

Tohle vydělávání si terorizmem byl důvod, proč Izraelci bourali domy teroristů. Aby na tom pozůstalí nevydělali. Nevím proč už to nedělají, možná protože se o podpoře teroristů ve světě neví a potom to bourání vypadá jako pomsta na nevinných pozůstalých

2 0
možnosti
MK

Ten důvod je ještě jiný. Levičáci řvou, proč bouráte domy, když ti lidé nemohou za to, co udělal jejich příslušník. Jenomže, celá rodina věděla co se jejich příslušník chytá udělat, věděla a schvalovala to. Na memri je dost audio a video důkazů, kdy celá rodina chystá syna na mučednickou smrt. Rozuměj, chystá se zavraždit Židy.

4 0
možnosti
MK

Jedna věc je financování rodin těch, kteří vraždí Židy, druhou věcí je to, že muslimové od mala vyrůstají v ideologii hlásající nenávist k Židům. Ty peníze jsou pak jen takový malý bonus, nikoli hybatel. Mně mnozí často vytíkají, že zde nechci muslimy, že jsou proti muslimům. Není to pravda. Jsem proti islámu, protože islám je příčinou všech problémů na BV, příčinou nenávisti muslimů k Židům, křesťanům a jiným náboženským skupinám. Muslimové se chovají podle vzorce daného jejich náboženstvím, vzorce kopírujícího Mohameda. Pokud se podíváme do historie, vždy to bylo stejné. Dnes, jako před tisíci lety. Existují momenty v dějinách islámu, kteří mnozí oslavují a ukazují na to, že islám je tolerantní. Ne, nikdy nebyl. Pouze islámští panovníci se v určitých okamžicích chovali tak, aby jim to přineslo výhodu. Tolerovali Židy? Ano, protože potřebovali jejich peníze, tolerovali křesťany? Ano, protože potřebovali jejich daně. Nikdy se nezmění. Nikdy. Bohužel ti co obhajují muslimy a kritizují Izrael jsou jako dravé šelmy převlečené na plyšové medvídky. Nedávno proběhl na iDnes seriál muslimové v Česku, kde byli muslimové vykresleni jako ti nejlepší, nejhodnější. Lež v přímém přenosu. Tihle muslimové na Černém Mostě oslavovali, když muslimové zaútočili v New Yorku. V pražské mešitě kážou proti Židům a proti nevěřícím. Nenávidí Izrael, přestože v Izraeli mají muslimové práva svobody, životní úroveň jako v žádné islámské zemi. Kdo myslíte, že je pro muslimy a pokrokové levičáky hrdinou? Oběť, která zachránila před svou smrtí ještě jeden lidský život anebo vrah?

14 0
možnosti
Foto

Jenom zpřesňující poznámka: Až snad do 90. let převažoval nacionalistický aspekt: Arabové versus Židé. Teprve v poslední době se z toho stala záležitost náboženství.

1 0
možnosti
Foto

Rozhodnutí Donalda Trumpa o ukončení podpory UNRWA se jeví jako krok správným směrem. Pokud by vyschly všechny přítoky financí, je téměř jisté, že by dědkové, ženoucí puberťáky na smrt, ztratili motivaci, která se jmenuje dolary nebo eura. Byl by to jednoznačný krok k zastavení nesmyslného násilí.

13 0
možnosti
Foto

Skutečně si myslíte, že pro náboženské fanatiky mají peníze nějaký význam v jejich rozhodování?

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS