Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Hermanek se dočista pomátl.Ho s toho klepne,přestaňte ho s tím prezidentem nasírat:-)

2 0
možnosti
JL

Letos Zeman venuje "tichou vzpominku". Pristi rok, 21.8.1969, pri padesatem vyroci rozhnani demonstraci bude Zeman vyznamenavat milicionare

1 0
možnosti
Foto

Velmi dobrý nápad, ty oslavy konce WWII v Plzni začaly být již navýsost trapné, neboť zkreslují historii. Bude dobře to tam neslavit. Já jsem pro R^!

0 4
možnosti
Foto

Domnívám se, že pan prezident svoji kvótu vzpomínání na srpen 1968 hrubě přečerpal při návštěvě Moskvy, během srdečného povídání s panem prezidentem ruským.To byla, panečku, hodně ostrá slova proti okupaci, až jsem nevěřil vlastním uším! Takže má teď patrně zaracha a UŽ NIKDY si nebude smět něco takového dovolit

7 1
možnosti
Foto

Máte v tom, Marku, zmatek. To nebyl Putinale Medveděv, koho Zeman peskoval. A on je snad nějaký důvod, aby se prezident k něčemu vyjadřoval?

1 0
možnosti
VV

Budme radi, ze mluvit nechce. Jiste by to zase skoncilo nejakou ostudou.

10 1
možnosti
Foto

Jakou ostudu myslíš?

1 0
možnosti
JL

Já jsem rád, že ten z Hradu konečně mlčí, a lidem se to zase nelíbí. Dokonce jsem pro to, aby Zeman mlčel alespoň do Vánoc, nejlépe do konce volebního období.

8 0
možnosti
MV

ono je pro dost lidi i lepsi, ze posedava v Lanech, pije a mlci

Vam karma

7 1
možnosti
LB

J.X. Doležal opatřil svůj komentář v Reflexu titulkem:

Zeman je moudrý, začal mlčet. Ovčáček by ho měl následovat.

Takže by stačilo doplnit: Hermanek taky!

14 1
možnosti
Foto

Ovšem, mé mlčení něco stojí. Dříve to býval metr piv, teď již méně. A taky by ten dotyčný za mě musel jít večer do práce a tam se vyžadují cizí jazyky.

1 1
možnosti
ND

21.8. obsadila vojska varšavské smlouvy naše území. Byť jsme byli v područí SSSR, tak naše výsostné území patřilo nám a vojska sem vtrhla na základě nějakého dopisu, který dodnes nebyl zveřejněn, tudíž nás tato vojska přepadla a zabrala naše území. Lidi v té době ukázali, že se s okupací cizích vojsk nechtějí smířit. Nikdo neví jak by se vyvíjel a situace v naší zemi, kdyby jí nezabrala cizí vojska včele se SSSR.

Tuto hanbu cizích států, jejichž vojska nás obsadila je potřeba připomínat už jen proto že je součástí našich dějin. A že Zeman mlčí? Ano, nehodí se mu do krámu připomínat tuto událost.

9 0
možnosti
ND

Vypadl mi rok, pro přesnost: 21.8.1968

0 0
možnosti
JB

J53i67r73i 94B77o60r

17. 8. 2018 10:48

Hraji tady takovou hru.Když má pan Hermánek + tak se dívám od koho. Kdo myslíte že vede?:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal