Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

"KSČM JE PŘECE DNESKA DEMOKRATICKÁ STRANA"

Spíš by se dalo říct, že KSČM je strana jako každá jiná. Jako analogie okřídleného pořekadla, že nejstarší řemeslo je práce jako každá jiná. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Dovolte malé zamyšlení. Má matka učila a v únoru 48 se svou třídou místo na "jakousi" demonstraci šla do kina.

O mnoho let později mně přiznala , že snad raději měli jít poslechnout toho luetika Klemu..... Tak se stalo , že se svou třídou propásla dějinnou událost.

Potíž je v tom , že se těžko pozná taková důležitá událost , když ji právě prožíváme.Možná právě i těchto dnech AB , MZ a socani s komunisty otáčejí kolo dějin ČR.

Snad ne !!:-(

0 0
možnosti
JL

Pseudoproblémy národa, který má na víc a měl by dělat víc.

1 0
možnosti
Foto

Hezké shrnutí. Z toho článku na idnes běhá mráz po zádech. Nazvat komunisty demokratickou stranou je opravdu hodně silný tabák. Podobný tomu, co vyřvával Babiš v parlamentu, že byl Stb terorizován protože neprodával do Syrie Sarin. Tedy kdyby mě Stb terorizovala tak jako pana Babiše, asi bych z ČSSR nikdy neutekl. Je to lhář a uplakánek

4 1
možnosti
Foto

samozřejmě že to šlo 29.12.1989 jinak. Nová vláda již byla ustavena a bylo možné vyčkat do řádných voleb aniž by byl Václav Havel instalován do funkce. Pouze bezskrupulózní touha jedince po moci jej donutila ke křivým slibům (pouze do svobodných voleb atd.) a k závislosti na komunistických hlasech.

1 3
možnosti
Foto

Samozřejmě že to nešlo.

0 2
možnosti
DS

Naprostý souhlas (či společný nesouhlas) ve všem. S douškou, že mne ještě více rozezlila poznámka pana premiéra "já můžu..." (na opakovanou výzvu Okamury, že má veškerá prohlášení směřovaného Kalouskovi pronášet prostřednictvím jeho, coby předsedajícího. Při tom mne zamrazilo. V tu chvíli jsem opravdu pochybovala o demokracii a platnosti zásad, zákonů a nařízení, vyděsila mne jejich bezzuzobost. Vám karmaR^

6 0
možnosti
Foto

Pan doktor namítne, že jsem grafoman na kubík (3. mocninu), ale prý se kdysi odhlasovalo, že premiér může poslance oslovovat přímo.

2 1
možnosti
Foto

Samozřejmě karma, A obveselení v diskusi, kdy si jeden známý grafoman už i odpovídá na své poznámky. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Kdybyste se, pane doktore raději zamyslel nad fakty a dějinnými skutečnostmi.

A také by bylo dobré nastudovat si význam slov opravit, doplnit a odpovídat.

Ale, co chtít od lékaře, že?

2 2
možnosti
Foto

Ono to 29.12.1989 skutečně nešlo jinak. Ale proč to tak bylo? Aby se Václav Havel vyhnul nebezpečí, že nový ČS parlament vzešlý ze svobodných voleb ho nezvolí prezidentem.

Ostatně přesně tak se to také stalo. Takže Václav Havel nikdy nebyl demokraticky zvoleným CS prezidentem.

2 8
možnosti
Foto

Oprava: VH byl v roce 1990 zvolen CS prezidentem. V každém případě byl ale Alexander Dubček tím, s kým se jako kandidátem ma hlavu státu v roce 89 počítalo.

1 0
možnosti
OS

Dávám vám palec nahoru. Opravdu si někdo myslí, že Babiš by s ODS šel do koalice, od začátku bylo jeho cílem vládnout sám. Socani nebudou ani fíkovým listem, za chvíli je spláchne jako odpad. ODS se zachovala tak, jak to slíbila svým voličům a udělala dobře.

14 0
možnosti
Foto

Popište prosim, jak Babiš socany spláchne.

1 1
možnosti
Foto

Že by možnost udatně bránit nástupu levice pro ODSneměla vyšší hodnotu než nutnost jít do holportu s trestně stíhaným premiérem?

2 1
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal