Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cituji Vaši větu:

"Protože křesťanství, skutečné křesťanství, je založeno na lásce."

Máte pravdu.

Církevní preláti svoji křesťanskou lásku skutečně projevují.

Bohužel ne k lidem, ale k majetku a penězům.

0 0
možnosti

Každý soudí podle svého gusta

Podle mého se ten reverend vykecával minimálně třikrát déle než bylo únosné a přiměřené tomu svatebnímu obřadu. Vůbec nejlpší bylo, když oznámil konec svého kázání s narážkou že je to dlouhé a pak se exhibitoval snad dalších 5 minut.

Z toho hlavně pramení to odsouzení a ne z toho co říkal a nebo jakou měl barvu pleti

Prostě podsttnou část přítomných unudil skoro k smrti.

Vedlejší efekt toho předlouhého kázání je, že celkově vyvovl dojem, že při britské královské svatbě do značné míry převládnul důraz na černošský původ nevěsty.

2 0
možnosti

Že byl černý ... když nároky upadly tak hluboko, že může mít princ královské krve přičmoudlou nevěstu, je to už fuk. Ale takový magor zrovna na téhle svatbě vypadal příšerně. Ani ten obsah nebyl nic moc, forma ale byla všechno možné, jen ne důstojná.

1 1
možnosti
Foto

Dnes jsem si během přenosu ze svatby říkal, že naše "věrné pravopravé antimultikulti vlastence" z toho chytne psotník. Ani jsem se nemusel dívat na ty všelijaké půvabné weby a do zmíněných diskusí (kam stejně nechodím) ;-D

2 0
možnosti

"Antimultikulti" nebrojí proti lidem jiné barvy pleti. To si pletete s nacisty.

1 0
možnosti

Tak se vzali? To jsem rád. Tak pomodlit a spát.

2 0
možnosti
Foto

To jakou měl onen duchovní barvu kůže, mne vůbec nezajímalo. Vadí mi však adorace M. L. Kinga, jehož kněžský život ve vztahu k ženám nebyl zrovna příkladný. Stejnak mi na onom biskupovi vadí jeho rozmělňování svátosti manželství na různé stejnopohlavní imitace. No a jeho teatrální homilie mne také neoslovila, myslím že k svatbě se to moc nehodilo.

12 0
možnosti

No a podle novodobé pohádky dle Donutila, kterou rval do dětí na ČT budou mít kakaové děti ;-D

5 0
možnosti

Aby tu v diskuzi někdo nemohl tvrdit, jací jsou Češi rasisté, kopíruji pár postřehů na toto téma z jednoho anglického fóra věnovaného evropským královským rodinám. (Příspěvky ponechávám v původním znění v angličtině)

"It's been a lovely, lovely day, Fan, quite emotionally exhausting. That preacher has certainly been a talking point. I wonder whether the Archbishop regretted inviting him. By the time he got onto 'fire' after we'd had what seemed like an hour of what love means, I think most people were over it! In the Chapel the BRF (pozn. British royal family) were trying to stop themselves from smirking, Zara looked as if she needed to use the facilities, some of the congregation were staring at the roof and we at home finished off a pizza!"

1 0
možnosti

Jiný komentář:

"The fire and brimstone Black preacher was rude, inappropriate, wrong, and worst. This was not his church. He did not need to bring it home, nah, ohoh. His audience were bemused, tired, lost, and THAT is not their history.

I liked when started talking about love, then he on babbling, too long, Fire, electronics....nothing much about the bride and groom. Slavery, Antebellum South...huh?

He made himself the star. White Amer on sir commentators won?t say anything because they will be labeled racist. Blacks eat that stuff up...all that he preached.

The ugly, him."

1 0
možnosti
Foto

Tak když tak něco čtu a když je potřeba cokoliv komentovat...tak asi tak:nejen že byl tenhle chlap úplně skvelej, nejen že do té očekávané a nic ve zlém kožené nervni akce vnesl život. .ale třeba já si po dlouhé době poslechla s gustem kazatele, který mi pomohl se zastavit a zas si maličko upořádat,že at to bylo, jak bylo,v čem je síla odkazu Krista a co se teda mezi námi fakt zhusta nedaří zdejším věřícím blogerum.krasny projev.krásné gospely...láska nehrana....a ten chlap ''magor''byl super tah.

6 0
možnosti
  • Počet článků 4822
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 835x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal