Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta reportérka měla v pracovní náplni střežit hranice?

0 0
možnosti

hodne jednostranne a zjednodusujici. ale co cekat

2 7
možnosti
Foto

Souhlas, taková zaslepenost se jen tak nevidí.

1 6
možnosti

Nebýt USA, na Izrael budeme jen vzpomínat.

0 0
možnosti

Kde by byly USA bez Židů. ;-)

1 0
možnosti

Přijdu s rodinou do vašeho domu a půlku si ho zaberu. (Vlastní dům jsem neměl, lidé naši rodinu neměli rádi, tak jsem hledal klidné místo, kde bychom se mohli usadit. Váš dům jsem si vybral proto, že v něm bydlela moje praprababička). Postupně se za mnou začnou stěhovat miliony mých příbuzných. Když se spolu s vaším sousedem pokusíte váš byt bránit, levou zadní vás zmlátím a pro jistotu si navíc "za trest" zaberu i předsíň souseda (Golanské výšiny) a vás ve zbytku vašeho domu bez koupelny a toalety zavřu za vysokou zeď.

Vy se ale "kupodivu" stále nechcete vzdát a házíte přes zeď plechovky od fazolí (palestinské "rakey", které zpravidla nemají šanci způsobit větší škody). Na toto vždy odpovím tvrdým útokem, při kterém zabiji několik členů vaší rodiny. Když se pokusíte přiblížit ke zdi, střílím po vás (ale já vás varoval :-P).

No a přitom všem budu psát články do novin, jaký vy jste odporný terorista, který mě v "mém domě" neustále napadá a že se chováte jako blázen, který "sahá na dráty vysokého napětí či nahou hýždí sedá kamna do ruda rozpálená – a ještě k tomu nabádá malé děti? Kdo dráždí bosou nohou štíra tlustorepého.." :-P

8 14
možnosti

Pan řezník co tu neustále pláče nad bezbrannými pokojně protestujícími a bla bla bla.

Můžete vysvětlit proč většina zastřelených patří hamásu?

https://zpravy.idnes.cz/izrael-pasmo-gazy-hamas-jeruzalem-ambasady-nepokoje-fy7-/zahranicni.aspx?c=A180517_095155_zahranicni_aha

9 2
možnosti
Foto

Věříte v kolektivní vinu?

Ale jde jenom a pouze o většinu.

1 9
možnosti

J52a68n 62P94a12v59e80l

17. 5. 2018 11:55

Je to celé propagandistická komedie, svého druhu chucpe (ve stylu vraha vlastních rodičů, který chce být litován, protože je sirotek).

Zdroj: https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=663164

Co to vzit z druhé strany. Neni chucpe brek, ze nas nekdo napada, kdyz jsem mu predtim zabral uzemi?

7 12
možnosti

Izraelci nebrečí, Izraelci se brání bez ohledu na názory z ciziny. A s ohledem na svou převahu by s palestinskými teroristy mohli udělat krátký proces, kdyby neměli rozum a byli stejně fanatičtí pomatenci jako Hamas a jeho loutky.

24 5
možnosti

Pro vás, kdo tady pláčí nad "holýma rukama" palestinských "civilistů": když pomineme šutry, zápalné lahve a podomácku vyráběné výbušniny, kutí si ti "chudáci bezbranní" leccos. Zadejte si do vyhledávače Homemade guns used in Palestinian attacks on Israel (nebudu psát konkrétní odkazy na stránky, ať nepřijdu o íčka). Izraelci si prostě nemohou dovolit být mírní, pokud nechtějí vidět v ulicích vlastní mrtvé. Dokud se Izrael brání a pouze reaguje na palestinské útoky, mám zcela jasno v tom, která strana konfliktu se chová rozumně (v souladu s pudem sebezáchovy) a koho žene jen nenávist a hloupost fanatiků.

28 4
možnosti

R39a85d41e12k 16K96a38r98a74s

17. 5. 2018 12:33

Vraždění je rozumné?

4 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS