Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Pane Stejskale, děkuji. Skvělá a pravdivá analýza. A pana Ivana Štípka si nevšímejte. Z přídavných jmen, jím použitých je vidět, o jakého člověka se zřejmě jedná...Pan Tureček byl svého času kapacita, ale bohužel ustrnul na svých představách či snad přáních a dnes už nemá schopnost vidět pravdu. O to více jsem vděčný za Váš hlas, který je Pravda a Spravedlnost. Jen tak dál.

0 0
možnosti
JR

J50a65n 16R19á77ž

9. 5. 2018 19:29

V této části světa došlo v posledních cca dvaceti letech k takovým změnám, že dnes spekulovat coby kdyby, nemá žádnou váhu.

PS. To se týká i jiných částí světa, kde jakýkoliv návrat k něčemu, jaké to bylo před časem (myslím i Krym), kdy se některá s velmocí rozhodla, že v tom prostoru něco změní a popření faktu, že už se to nezmění jinak než novou zničující válkou, jen tuto válku přivolává.

0 0
možnosti
AM

Souhlasím.

Na druhou stranu by si Izrael už zasloužil lepšího kormidelníka, než je skandály pronásledovaný Netanjahu. To že v 2003 podporoval svržení diktatury Saddámova sunnitského klanu, přirozeného to nárazníku Íránských ambicí, byla obrovská chyba, která ho měla stát politickou kariéru.

2 0
možnosti

Krvelačný Stejskal je směšný už od samého počátku blogu, kdy se klade naroveň pana Turečka - " názorově se nejspíš neshodneme". Kdo vy jste, abyste se nabubřele poměřoval s B.Turečkem? Tohle děláte často, ovšem taky už máte předem dané plusy od podobných cca 5 násilnických fanatiků, obvykle bydlištěm mimo naši republiku, kterou vy považujete za Absurdistán a Kocourkov. Jste malý, maličký a nedůležitý, a těch pár krvavých válečných štváčů, kteří jsou jistě nešťastní, že vrah Azaria musel sedět "celých" devět měsíců, a kteří vás spolehlivě plusují, vaši trapnost a protinárodní postoje nezachrání.

1 3
možnosti
Foto

Pokud vím, tak ta iniciativa, kterou Tureček zmiňuje jako zapomenutou, byla založena na podmínce, že všechny arabské státy bez výjimky uznají Stát Izrael.

A problém s Izraelem je, že nikdy nepředložil komplexní mírový plán, jehož realizace by umožňovala návrat k hranicím z roku 1949, tedy k zelené linii.

2 1
možnosti
Foto

Velmi dobrá analýza. Tedy ta Vaše, Lubomíre.

6 1
možnosti
KM

Ale jak jsem Vás poznal, pak si stejně v duchu myslíte, že na ty Vaše, které prezentujete ve svých blábolech to ani náhodou nemá, že?

0 0
možnosti
JF

J88i56ř92í 56F25o22g54e27l

9. 5. 2018 12:15

Pana Turečka jsem vždy považoval za antiizraelského štváče. Zejména v době jeho mise reportéra televize a rozhlasu v Izraeli. Byl vždy tendenční a propalestinský.

Teď to své přesvědčení, bohužel, přelévá do studentů.

3 3
možnosti

Zakázal byste ho, co?

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS