Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^karma a souhlas s tím, že tomuto člověku se věřit prostě nedáR^

1 0
možnosti
Foto

Za blog tleskám já vám.!!

Našel a dokladoval jste podstatnou složku Zemanovy povahy a konání - je téměř jisté, že cokoliv dnes kritizuje či chválí, za pár let bude hodnotit zcela opačně.... pokud to bude JEMU vyhovovat a pokud to bude potřebovat. Rád napadá a zesměšňuje, ale vůbec si neuvědomí, že u dlouhou dobu je směšný jen on sám. Stejně tak i ti, kteří ho v tomto podporují a vlastně ho chválí za protistátní konání.

Ale v jednom se tehdy trefil: vývoz volů by tento stát opravdu akutně potřeboval.

Milý autore, vám KARMA. R^

2 0
možnosti

Proč byste se měl pokoušet věřit Miloši Zemanovi, pane Stejskale? Snažte se jen o věci možné!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Udělejte si vlastní TV Stejskal a stejskejte si tam, co se vám nelíbí. Třeba vás bude i někdo sledovat a diskusní pořad můžete nazvat "Možná přijde i Zeman"... ;-D

1 4
možnosti

J42a86r16a 81R89a40n38k

8. 3. 2018 20:51

Neni uz na case opet vycestovat s partnerem do Bangkoku, pane Foltyne?

0 0
možnosti

Vzpomínám si na ten tehdejší proslov Zemana v posuzování knížete Václava. Kdekdo pak hodnotil Zemana za doslovného burana. A on jím zůstal dodnes. Po obědě jsem si raději před 14. hodinou hodil na gauči šlofíčka, než abych Zemana v TV sledoval.!!

1 0
možnosti

Dost pochybuji, že kdyby někdo snímal vaše myšlenky a pouštěl je za deset dvacet let, že byste byl alespoň 80% konzistentní.

Anebo Zeman názor nezměnil, jenom bylo třeba se někomu poklonit. Masaryk sice byl největší český státník, ale že první republika (s přestávkou na protektorát) vyvrcholila Vítězným únorem, to taky není ideální koncovka osvíceného panování.

Navíc v rámci současné EU se více hodí jako symbol ČR Václav než TGM. ;-)

0 3
možnosti

Jsem se Zemanem skoro stejně stár a tak si pamatuji na školní léta kdy nám tato charakteristika byla vtloukána do hlav a samozřejmě bratr Boleslav byl za hrdinu, jak se postavil chrabře německému vlivu. Trochu problém byl s bitvou u Lechu, kde už bojoval s Němci pospolu, moc se to nezdůvodňovalo a hovořilo se potichu. Teprve po r.2000 bych řekl, že se objevila nová hodnocení Václava, diametrálně odlišná od slabošské "servilnosti". I s těmi voly prý to bylo jinak. Prezident říká, že jen idiot ... - možná nám to vysvětlí.:-)

4 0
možnosti
Foto

Je to poněkud trapné. Prostě snaha cokoli vyšťourat.

3 9
možnosti

To není žádné vyšťourávání. Zemanovu filipiku na adresu sv. Václava si soudný člověk dodnes pamatuje. Není to zase tak dávno. :-/

0 0
možnosti

Jsem volič Zemana, ale to lísání k církvi a jeho popelníčky tam, kde se nekouří, považuji za trapné.

0 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS