Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zkusím s vámi diskutovat. Ok, Barrandov nesleduju, nevím nic o těch pořadech co lidem pijou krev. Jenomže sleduju ČT24, a Soukup-Nesoukup, to je ale sakra průšvih! Především, Barrandov je soukromé podnikání, jako Prima nebo Nova, prostě podnikání. Pokud nepřekročí zákon, nechť vysílá co chce a vy nebo já to můžeme zaplaťbůh svobodně kritizovat. Barrandov po nás přitom nechce ani korunu, vydělá si reklamami. ALE! Veřejnoprávní ČT, to je jiná, té odvádíme výpalné a ona přitom za tyto naše peníze dělá vlastní politiku, kterou naštvává daleko víc lidí než nějaký poloztracený Barrandov. Tak dnes, jeden příklad za mnoho dalších, zoufalý neumětel protekční Mathé, prodloužená ruka hazardérů v ČT, kteří se jednoznačně a opakovaně vymezují za slovenskou opozici a proti demokraticky zvolené vládě Slovenské republiky, mlel své manipulace o vraždě Kuciaka a obrazová smyčka jela "Fico, máš na rukách krv". ČT24 si také zve k tématu hlavně slovenské hosty (dnešní se jmenoval tuším Samuel Abrahám), kteří, kdyby měli pravdu, je Slovensko bojištěm zločinců podporovaných ficovskými gaunery a dohromady loupí, vraždí, podvádějí. Tohle NENÍ veřejnoprávní zpravodajství, tohle je cynické zneužívání principů a povinností veřejnoprávního zpravodajství, vrcholně škodlivé. A proto chápu, že proti tomuhle šlendriánu vystoupí někdo, kdo není omezen tím, že maximálně může do ČT24 psát rozhořčené maily proti těm jejich hnusným protispolečenským faulům, ale kdo má vlastní televizi - a využije toho.

1 1
možnosti
Foto

Vážený pane Štípku, nechci být dlužen odpověď, proto sděluji následující. Diskutovat na dané téma by mělo smysl v případě, že byste onen Soukupův manipulativní pořad viděl, anebo alespoň jeho část (já jsem to vydržel pouze cca půl hodiny). Takto mi připomínáte kolegu Jiřího Hermánka, který mnohdy přečte s bídou perex a následně se pustí do diskuse. Samozřejmě že je to pak ve stylu já o voze, on o koze. --- Je jistě možné, ba žádoucí kritizovat Českou TV za konkrétní chyby, ale to, co od středy 28/2 hodlá dělat Soukup, je - řečeno slovy premiéra v d. AB - prvotřídní účelovka. Propagandistická kampaň, navíc založená na pokřivených, místy i lživých argumentech. --- Děkuji za příspěvek.

1 0
možnosti

No co asi může být ten Soukup za člověka, a ́t si každý udělá obrázek sám : v době ,kdy si naše země připomíná 70 výročí komunistického -protidemokratického puče, kdy bylo mnoho lidí za své názory popraveno, vysílá televize Barandov, kde tento negramot šéfuje seriál 30 případů majora Zemana, který oslavuje komunistické zločiny. No tak co asi můžem od tohoto myslitele chtít.

6 0
možnosti

Karma.R^ Ano, jak hluboko někdo klesl. Pokud po těchto médiích je poptávka, jako např. po tisku "Blesk" a pod. není se třeba znepokojovat, ale není je třeba sledovat či číst. To, že je jeho stálým hostem náš pan president je jen testem a důkazem toho, kdo je většinou Českého národa. Levice, populismus, nevzdělanost, korupce a selhání pravicových intelektuálů pro morální a zodpovědnou změnu moci.

6 0
možnosti

Není náhodou Blesk nejčtenější (i když u obrázkové tiskoviny by mělo být spí nejprohlíženější) deník? Z toho přece jen trochu mrazí.

0 0
možnosti

Knížak ho vystihol jedným slovom-,,samožer".

R^

4 0
možnosti

Jsou určitá media na které ze zásady nekoukám, neposlouchám a nečtu.

6 0
možnosti

Včera jsem z čiré lidské zvědavosti na Barrandov zabloudila a Soukupův pořad s prezidentem jsem vydržela asi tak pět minut. Hlavou mi pak táhly myšlenky shodné s autorem blogu. Člověk jen nevěřícně kroutí hlavou a říká si, jestli je to vůbec možné...

Jen pro příklad: Soukup si vzal na paškál mj. i smlouvy, které Česká televize uzavírá a podivoval se nad tím, že některé údaje jsou v nich začerněné.

Probůh, to není schopný si zjistit, že ono začernění, respektive nezveřejňování některých informací, ukládá zákon na ochranu osobních údajů?

Stačilo by se mrknout třeba do usnesení zastupitelstev měst, nebo do smluv zveřejněných na webech měst, kde musí být začerněno i jméno toho, komu město schválilo prodej obecního majetku, či mu pronajalo městský byt.

Za to nemůže ani Česká televize, ani vedení měst (ta naopak musí zaměstnávat úředníky, kteří ve smlouvách a dalších zveřejňovaných dokumentech tyto údaje začerňují), ale poslanecká sněmovna, která tyto zákony schválila.

5 0
možnosti

Na jednu stranu jsem nepříjemně zklamán neobjektivním zpravodajstvím na CT1 a to zejména nedělním seriálem ala Moravec, který si veřejnoprávní TV zprivatizoval k prospěchu svému. To že musím povinně každý měsíc platit konces. příspěvky považuji za hloupost století. Platil bych rád, kdyby pořady byly vyvážené a objektivní, ale není tomu tak.

Co se týče pana Soukupa, zcela souhlasím s hodnocením autora. Největší tragédie, je že onen moderátor zcela podlehl falešným vnitřním pocitům a považuje se za "velmi" kvalitního. To škodí i kauzám, které by mohly být jinak zajímavými. Proč proboha mu někdo z jeho PR neřekne cosi ..... Jinak je to ale privátní TV a žije z reklamy a pokud nemá excesy ze svou licencí ať si jí užívají její diváci. No není nad CNN a další zahraniční stanice:-P

7 0
možnosti
Foto

Musíte to brát sportovně. Je menší, takže chce být viděn. Ale proti koncesionářským poplatkům už útočil kdekdo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS