Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Závazné obecné referendum je diktatura davu a historie je plná šílených davů kamenujících jedince vizionáře. Diktatura davu konzervuje u moci diktátory. Diktátor všechny s jiným názorem nemilosrdně likviduje, protože oni chtějí změny a ty znamenají konec diktátora. Čím tvrdší diktatura, tím jednotnější hlasování davu.

Schválně, jak by dopadlo lidové hlasování o vašem sňatku či rozvodu. Kromě vás a blízkých vašeho partnera nikdo nezná, ale kecat by do toho chtěli, a to závazně.

1 1
možnosti

J48a96r67a 49R73a95n82k

14. 2. 2018 22:13

Svycari by s Vami definitivne nesouhlasili, pane Kucero i spousta dalsich zapadnich zemi.

0 0
možnosti

Takže paní, která si posunula Egejské moře, je hloupá, zaostalá, nevěrohodná a pokud by hlasovala v referendu, jistě by hlasovala "špatně". Kdežto pan Stejskal, který fandí Izraeli, i kdyby hrál s Českem, je ten povznesený zástupce elity, který hlasovat smí, protože zkrátka hlasuje "správně", pro dobro nás všech. Pan Stejskal, ten hodný hlásný překladatelský trouba izraelských zpravodajských serverů,zřejmě nikdy neslyšel divné slůvko "demokracie". Jeden z nej....příspěvků pana Stejskala na idnes - a že jich bylo!

0 1
možnosti

- Zeman věří rozhodnutí lidu, protože lid volí jeho.

- "Demokraté" nevěří lidem, protože nevolí jejich kandidáty. Kdyby volby nebyly podmínkou demokracie, už dávno by je elity zrušily, protože plebs vždycky zvolí akorát nějaké populistické levičáky. ;-)

Tady máme ten druhý příklad, ještě umocněný příkladem "blbé ženské", která si koupila last minute zájezd a dovolila si odcestovat bez toho, aniž by si nastudovala místopis.

Myslím, že není čeho se obávat, vždycky volíme českou cestu - z ničeho nevystupujeme a počkáme, až se to rozpadne samo. A ono se dříve nebo později rozpadne. ;-D

3 0
možnosti

J33a70r75a 48R48a61n24k

14. 2. 2018 22:13

Jiste a pak opet prijedou tanky....

0 0
možnosti

No, pokud vejde v platnost Dublin IV a "sociální pilíř", myslím, že právě referendum je ta poslední, tedy záchranná brzda! Ona taková (chystaná) islamizace naší země není zrovna Tálinskej rybníkRv

0 3
možnosti

R18u47d36a 93S54l62a91v29í50k

14. 2. 2018 11:09

Pokud si lidi odhlasují, že to je Egejské moře, tak to je Egejské moře. Přece jim nebudete upírat demokracii. :-)

1 0
možnosti
Foto

Já bloud. Že mě to hned nenapadlo. Sorry jako. Buďte zdráv. R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS