Diskuse

Podivná logika

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Tato obvinění proti vám jsou fakt úsměvná,, a hlavně absurdní, když většina Čechů, žijících v Izraeli při prvním kole voleb nevolila M.Zemana.

0 0
možnosti
Foto

Pane kolego, známe se opravdu dost dlouho a proto mi snad prominete, když napíši:

"Je to zbytečné okecávání".

Stačilo by napsat "Volil jsme Drahoše a vlezte mi všichni na záda" a ne do toho tahat 20 let starou, a svého času velmi prospěšnou, Opoziční smlouvu II.

Ta první, Opoziční smlouva I. byla mezi ČSSD a ODS uzavřena pod patronátem prezidenta Havla v roce 1996, ale díky zradě odbojníků se Sarajevským atentátem, vydržela jen něco přes rok.

2 3
možnosti
VV

Muzete neznalemu ten patronat Prezidenta Havla vysvetlit, nebo mate jen potrebu Vaclava Havla opet okopavat?

3 0
možnosti
AR
Foto

Nevím, jak pozizivní vztah k Izraeli má Jiří Drahoš. Ale odmitavý a negativní vztah k islámu nemá vůbec.

1 4
možnosti
Foto

Tak obšírné vysvětlení pro někoho, kdo stejně váš text nepřijme, je skoro škoda času. Chápu, že ze svého pohledu jste to potřeboval napsat i s vědomím toho, že názor dotyčného nezměníte. Jen chci vyjádřit, že i já se řadím k těm, kteří s vámi souhlasí a vaší motivaci chápou.

Je stále, Příroděžel, velký dav spoluobčanů, jejich základním prostředkem přijímaní informací je zkratkovitost a údernost a to se projevuje i v jejich myšlení.... když už jím tedy vládnou.

Máte mou podporu a karmu. R^

2 0
možnosti
PJ

P44e48t19r 30J62í17l97e95k

27. 1. 2018 9:02

Je docela schizofrenie od starých skalních komunistů, současných Zemanovců, když se ohání jeho kladným vztahem k Izraeli.

Za jejich vlády byli židé nepřítelem, a naše zbrojovky vyvážely tanky - natřené na žluto, muslimům.

5 0
možnosti
Foto

Až na to, že zpočátku to bylo úplně naopak a naše zbraně a naši piloti pomohli Izrael zachránit.

0 3
možnosti

Teda, vy taky skočíte na všechno.

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane kolego, tento názor zastává jistý diskutér, od něhož se opakovaně dozvídám, že jsem jej zhruba po 128. přesvědčil, že má volit pana Zemana (vsuvka: je mi lhostejné, koho volí, naštěstí máme právo volby).

Několikrát nás oba jmenoval současně (pro mne velká čest být s Vámi) s tím, že pan Zeman má rád stát Israel a proto nechápe náš příklon k druhému kandidátovi.

Někteří jedinci potřebují černobílý svět - nepochybně proto, aby se v něm lépe vyznali. Barevnost jim dělá potíže a nepochybně jim způsobuje úzkost.

Obdivuji Vaši trpělivost věnovat podobným lidem celý článek.

Přeji hezký den.

8 0
možnosti
Foto

Ohledně Zemana a jeho výroků ohledně Izraele se dá jen citovat Havlíček Borovský: "Bodejť se vám to vlastenčení z huby do rukou vraziti ráčilo!"

Ovšem vzhledem k tomu, co všechno a kdy M.Z. řekl, je možná lepší, že zůstalo jen u slov.

5 0
možnosti
PK

Né že bych byl fanda MZ, ale když už jste ho napadl a milujete Havlíčka,tak Vám rád posloužím z jeho péra také...„Pořádný muž od lúzy tím se označuje, že čemu nerozumí, to neprovozuje.“..třeba se hodí na jednoho z kandidátů;-D

3 0
možnosti
PK

Rád čtu Vaše články o Izraeli, bo nemám příliš času se v tamních vztazích hlouběji informovat. Volba prezidenta je věc úplně jiného úsudku a nebral bych vztahy MZ a JD k Izraeli jako rozhodující kritérium volby. JD zvítězí a to jen proto, že je v lepším fyzickém stavu, jeho kvality jako prezidenta ukáže čas.

3 0
možnosti
Foto

Sázkové kanceláře si myslí opak. Že by zblbly natolik, že je to bude stát "majlant"?

0 0
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal