Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman byl svými bonmoty zajímavý hlavně ze začátku, byla to změna a nenutil jimi tak úplně k zamyšlení.

Teď už je z něj jen velmi slabý odvar a navíc zprofanovaný, takže už ty jeho bonmoty nejsou přijímány apriori vstřícně. Tudíž začíná silně vynikat jeho demagogický způsob hovoru a hloupost mnohých "bonmotů".

3 1
možnosti

J38i23ř89í 16Š26í24r

26. 1. 2018 0:15

Chlast je svinstvo....Tak přestaňte, ať nedopadnete jako MZ....i když bych Vás možná volil.Když už ne dle názoru, tak aspoň dle ksichtu - můj je horší........:-P

0 0
možnosti
JH

J80i54ř47í 32H54r12b26e49k

26. 1. 2018 0:15

to myslíte vážně?8-o

Těmito "bonmoty" se přeci nechce říci, že čím horší životospráva, tím vhodnější kandidát na politickou funkci nebo naopak čím lepší, tím horší!!Přesně naopak - špatná životospráva by neměla diskvalifikovat jinak výborného státníka/vůdce a samotná dobrá životospráva by neměla být silným argumentem pro zvolení

1 0
možnosti

Pan Stejskal, jak jsem vyrozuměl, není Zemanův stoupenec. Nu (jak by řekl Zeman), byli jsme i svědky toho, s jakým zdráháním, ba s obavou, zřejmě ze svých zdejších sympatizantů, se vyslovoval k chlapské, jasně formulované podpoře pana prezidenta Izraeli. Ale ani pan Stejskal si po dnešní debatě v Rudolfinu nemohl neuvědomit dvě věci. Za prvé, jak je pan Drahoš lidsky nepřijatelný, působí neupřímně, dokonce podrazácky, neumí mluvit, formulovat myšlenky, jen papouškovat prázdné, gumové slogany. A za druhé, jak nebezpečné pro naši vlast by bylo, kdyby se toto prázdné, přízemně vychytralé, křivé, pomstychtivé želé bez názoru stalo prezidentem. Což říkám bez radosti, protože Zemana půjdu zítra volit hlavně proto, abych Drahošovi - a především jeho loutkovodičům - zabránil v dalším rozvracení naší společnosti.

3 10
možnosti
Foto

Já měl z Vašich komentářů dojem, že největší rozvracečem jste Vy ! ;-D

2 1
možnosti
FT

F47i52l35i43p 42T27y43k98a95l

25. 1. 2018 20:49

Je to sprostá difamace tvrdit, že Winston Churchill byl alkoholik. Je přímo slabomyslné prohlašovat, že vypil denně láhev whiskey. Přečtěte si na en.wikipedia, pokud umíte anglicky, biografii Churchilla. Asi tak uprostřed dlouhé stati o něm najdete odstavec "Mental and physical health", v kterém píše Lord Moran doslova:

"...during the war years Churchill sought solace in his tumbler of whisky and soda and his cigar." (...v letech války hledal Churchill útěchu v jeho sklence whisky se sodou a v cigárech.) Nikde není znínka o alkoholismu. Kdyby denně vypil láhev whisky tak by se nedožil toho vysokého věku (30.11.1874 - 24.01.1965). S jaterní cirhosou se dlouho nežije, určitě ne 91 let.

Hitler dostával od jeho domácího lékaře denně injekce Amphetaminu a Pervitinu. Kolik přesně nikdo neví, detailní záznamy neexistují. Tuto "terapii" provozoval podle dohadů asi 10 let. Maso nejedl, to je pravda. Zato se našla v jeho bunkru baterie lahví prvotřídního vína. Myslíte, že to pila jenom Eva Braun?

6 0
možnosti
Foto

Podle mě to je dost nesmysl. Alkohol je jako písek. Když Vám někdo sype písek na hlavu, je to sice nepříjemné, ale vydržíte to.

Ale, když ten dotyčný místo postupného sypání dá písek sáčku a praští Vás s tím po hlavě, máte problém.

Pokud někdo za 12 hodin vypije 0,5 litru 40% alkoholu, postupně, rozloženě a s tekutinou, nemusí ani jevit nějaké výrazné známky opilosti a ani jeho játra nemusí dostat nějaký "záhul".

Alkohol, podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství.

1 5
možnosti
VE

To myslel jako nadsázku, něco jako jako bonmot. Něco jako že mu odešla cukrovka...atp. A pak že prý voliči Drahoše jsou ta inteligentnější část

2 6
možnosti
Foto

Nadsázka je zde zakázána. Stačila ta legrácka s kalašnikovem a bylo zle.

2 2
možnosti
Foto

Nevěřím, že by takový paranoik jakým byl Stalin, byl současně alkoholikem. Kdyby jim byl, tak by se stal daleko zranitelnější. Každý by z jeho okolí by ho mohl klepnout po hlavičce. Včetně jeho tělesné stráže. Bylo by stejně riskantní, jako je sednout za volant auta vědomě pokaždé namol.

To se týká i všech ostatních případů, tedy i Chruchilla, Hitlera atd.

1 1
možnosti
Foto

Alkoholikem jistě nebyl. Snídal stakan vodky s herinkem. Tedy slanečkem.

0 0
možnosti
Foto

Zdá se, vážený kolego Stejskale, že prostě svědky Zemanovy přesvědčiti nelze.

9 2
možnosti
Foto

A je na tom něco špatného? Já, kdyby kandidoval Václav Klaus, bych bez váhání volil jeho. Ale takto?

2 1
možnosti
Foto

"z výše uvedeného musíme nutně dovodit, že máme-li být v životě úspěšní, musíme chlastat a kouřit

"

Smysl výše uvedeného je, že spousta neduhů automaticky neukazuje na Váš charakter, vnitřní sílu a schopnost vést. Znamená to akorát, že nebudete v pozdějším věku zrovna jura a umřete dřív.

3 1
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal