Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70a80r55a 56R73a63n90k

23. 1. 2018 6:42

Skvely rozbor do pane Zemanovy "duse"R^

0 1
možnosti

Nehorázný blábol.

0 2
možnosti
Foto

Je s podivem, že v jakékoli jiné funkci je notorický alkoholik naprosto nepřijatelný (lékař, advokát, řidič, nejspíše i prodavač či hostinský).

Funkce hlavy státu je však pro některé naše spoluobčany přípustná.

7 0
možnosti
Foto

Pijete třeba pivo? Bytˇ i jediné, ale denně. Či jakýkoli jiný alk. nápoj. Pak jste dle def. Dr. Skály, mezinár. uznávaného odborníka, jasný notorick. alkoholik;-) Za závislost na čemkoli je možné označit cokoli, co má člověk mimo své zákl. potřeby jako nutnost každodenní. Ale to Vy pane Dr. přece velice dobře víte, že. Jinak je rozdíl mezi konzumací a absolut. alkoholizmem. A označit kohokoli za notoric. alkoholika může být až ,,o šajslík", že. Ovšem jako beranidlo, to se hodí:-P Nemluvě o tom, že tak by bylo lze označit až za notorika i modlu V.H. Ovšem, to by asi s mnohými seklo, vidˇte;-D

1 2
možnosti

Pokud si někdo vykládá výrok o učení se stabilizaci společnosti jinak než v ekonomické rovině, nelze se mu pak divit jak nakládá s pojmem pravda. A Vy s ní tedy pane autore nakládáte vskutku obdivuhodně.

2 1
možnosti

Vy asi moc nevíte o tom, co to heslo znamená, z čeho pochází, že? Že ta PRAVDA je ve skutečnosti Bůh a že tedy heslo "Pravda vítězí!" znamená "Bůh vítězí!", že ne? :)

Tedy že onen nejateističtější národ na světě, minimálně v Evropě, má na prezidentské vlajce zkrácenou verzi prohlášení Žida Zorobabela před perským králem Dariem o Bohu, jeho moci a velikosti a ne o porážce lhaní, že? :)

1 0
možnosti
Foto

J37a45n 79P35e13c54h84a

22. 1. 2018 10:01

R^! Mimochodem, Pithart mě překvapil, jak to řekl na plná ústa:-)

3 0
možnosti
Foto

Protože se to teď hodí. On s prezidentskými ambicemi dopadl jak sedláci u Chlumce nebo jako Gec u Jankova (málo známá verze téhož výprasku).

1 4
možnosti

On i ten Zemanovo vztah k Izraeli je s otazníkem! Proč nejel na pohřeb izraelského prezidenta, na kterém se sešly špičky světových politiků, a místo toho dal přednost bezvýznamné konferenci, kterou pořádal jeho ruský kamarád, bývalý přední agent KGB, který má zakázaný vstup do zemí EU a USA?

7 0
možnosti

Pokud píšete o Izraeli, vždy s vámi téměř ve všem souhlasím. Proč, proboha, máte potřebu ventilovat své vztahy k pánům Drahošovi a Zemanovi? Volby jsou demokratické a tajné, tak si můžete volit koho z nabízených kandidátů chcete; váš názor, vaše volba. Srdceryvná snaha ovlivnit jiné voliče je chucpe!

3 5
možnosti
Foto

Proč by nemohl zveřejnit svůj názor, podobně jako celá řada jiných autorů článků?

4 0
možnosti
Foto

;-D Řeč/řeči se vedou, pivo se pije. Není podstatné, ač to mnozí za podstatné pokládají, co kdo říká na kameru, ale to, co se dojedná. A to se všichni dozvídáme až ex post, a nikoli v přímém přenosu. Jak to kdo komentuje, či chápe, či se snaží jiným vnutit ,,správný" názor, to je o čemsi jiném;-)

2 1
možnosti
Foto

A ještě jedna připomínka. Neutuchající a permanentní proti Zemanová kampaň začala ještě před jeho zvolení v roce 2013.

A pokračuje naprosto bez jakékoli přestávky dodnes.

Uvedu malý ilustrativní příklad. Inclusi. Ani odborníci si nejsou zajedno a odvážím se tvrdí že většina jich je proti inkluzi.

Nicméně když se tak vyjádřil prezident Zeman tak nastalo velmi koordinované intenzivní bombardování ho osoby kdy každý psal Jaký je necita a já nevím co všechno.

Prostě a jednoduše Zeman je kontroverzní osoba a někomu se to líbí a někomu ne. Mně ano.

Takže pane Stejskale toto je jenom jeden z mnoha proti Zemanovi článku.

Docela se vám povedl to musím říci ale jeho úspěšnost je asi taková jako kdybyste chtěl pivaře přesvědčovat aby pili pivo.

Jinými slovy přesvědčíte pouze přesvědčené kteří Zemana volit nechtějí, ostatní ne

3 1
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal