Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Zeman neni prvni cesky prezident ktery se jezdil k tem svym velkym vzorum "ucit". Delal to uz pred valkou pozdejsi prvni "delnicky" prezident Gottwald, vlastne tehdy jeste ceskoslovensky. Jak sve poznatky uplatnil jsme videli v letech jeho prezidentovani v letech 1948-53. Jedine v cem se Klema lisil od Zemana je, ze kdyz se v Moskve ucil nebyl jeste prezident.

0 0
možnosti
MB

Čína poučením nesporně je ! Kdo chce zbohatnout - musí vstoupit do strany ! To stejné se potvzuje u nás, pravda v poměrech o cosi menších ... Konám pro lid tím, že vše kontroluji a sám mimoděk bohatnu. K tomu používám cestu kapitalismu, protože jiná, logicky ani není. Zabalím to do rudého papírku pokroku a vše ovládám. Tak vzniká nová buržoazie, která si říká komunisté. Ty, kteří to s tím mlaskáním již přehnali - popravíme. Jde to ,i obdivovatelé se najdou - Nabídnou nám vše k prodeji a ještě se tu jezdí učit demokracii ! ... I krtka přivezli ! ... Sami jsme krtci a nyní máme sjezd ! ... :-)

1 0
možnosti
MD

Trebas Cina cerpala pouceni napr. na Ukrajine. A nakonec mohla i trochu v Cesku. Kdyz se totiz predbehne rozdavani demokracie pred bodem dospelosti spolecnosti, a dost casto predevsim jeji movite casti, nese to sve kysele ovoce.

0 0
možnosti
MD

Kdo vi, jakou stabilizaci spolecnosti mel M. Zeman na mysli. Kdo to s urcitosti vi z tech, co jeho slova otaceji proti nemu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal