Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Pokud nám vadí burky a hidžháby na našich ulicích - jsme rasisté a xenofobové...pokud chceme na kostely kříže - jsme zase špatní..

10 0
možnosti
JB

J71a23n 96B29í31l42ý

2. 9. 2017 17:06

náboženská neutralita prej...zlatý voči. čekám, kdy lidl nebo podobná progresivní společnost začne retušovat davidovy hvězdy ze synagog. optikou multikulturalismu by synagoga mohla vadit stejně jako kostel. a retušování půlměsíců z mešit? troufli by si nato?

2 0
možnosti

Cernoch nemusi splnovat kvalifikacni predpoklady pro predvadeni obleceni v zemi s lidmi s bilou pleti, ponevadz si na nem nemohou predstavit jak by to sluselo jim... s cernou pleti totiz muze to obleceni ladit uplne jinak nez s bilou (napriklad svetle bezova muze na cernochovi vypadat elegantne, ale na bilem nic moc)

8 0
možnosti
JB

Kdyz jsem tohle tvrdila v čase prezentace mladého černého modela,sesypala se na mně lavina slunéček, a byla jsem označena za xenofoba.

7 0
možnosti
VC

samotnej Lidl bych nevinil, ten jen zřejmě plní aktuální politický zadání

0 7
možnosti

Tím, že přestanete chodit do Lidlu, zasadíte multikulti frontě smrtelný úder ;-D

1 0
možnosti

To bylo na pana Jašu

0 0
možnosti
LJ

L77u91d66ě59k 98J96a85š48a

2. 9. 2017 13:35

Vy jste totiž zcela zásadně nepochopil ve svém prvním díle základní věc. Pokud levičákům a multikultisadistům jednou trochu vyhovíte, následuje další, daleko ostřejší krok (podej prst). Za ním teď přijdou další a další. Ve stylu Němců po roce 1933, když viděli, jak ženou Židy do koncentráků a oni si říkali . Vždyť ten Hitler je hodný, nám nic nedělá...

17 1
možnosti
PK

Zdá se mi že vaše reakce je silně přehnaná a nepředpokládám, že by se Lídlu zmenšil obrat, koneckonců je to jeho placená reklama a pokud někoho pobuřuje ať nakupuje v Tesku, nebo jde k soudu...

3 19
možnosti
KK

Reklama je sdělení zákazníkovi: "jsme solidní firma nabízející kvalitní služby a výrobky".

Lidlu se tentokrát podařilo sdělení: "jsme tupí ubožáci ktetří se bojí kříže na kostele". ;-D

16 1
možnosti
TK

Já s vámi nesouhlasím, co se toho černocha v reklamě týče. Jde o to, že on tam byl umístěn programově s konkrétním cílem. Byl tam umístěn stejnými lidmi a ze stejného důvodu, z jakého byly odmazány z kostelů kříže.

15 2
možnosti
JS

Pokud se nepostavíme proti takým projevům dopadneme jak sedláci u ChlumceRv

14 0
možnosti
JR

J60a74n 43R88á29ž

2. 9. 2017 11:48

Článku KARMA!

Já nevím, jak budou reagovat Řekové, ale já bych byl vzteky bez sebe, kdyby na propagačním letáku Beskyd nějaká cestovka nechala odstranit z kapličky na Radhošti křížek a vyretušovala z fotky vrcholu sochu Cyrila a Metoděje nebo ze siluety Hradčan vyretušovala Svatovítský chrám, aby to neodrazovalo muslimské turisty.

37 0
možnosti

Kdybych se měl rozčilovat kvůli hlouposti lidí, měl bych brzy žaludeční vředy a praskla by mi nějaká cévka. Neboť za sebou nechci tahat nohu, doporučuji Vám, abyste se také hodil do klidu.

O nic nejde.

3 13
možnosti
  • Počet článků 4805
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal