Diskuse

Kauza Srp: Zemanova politika v praxi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blog týkající se byť jen okrajově Zemana přiláká pana Hermánka, který diskuzi zcela vzorově zaplevelí. Co k tomu dodat.

1 0
možnosti
Foto

On zapleveluje diskuze i u jiných blogů. Ale pokud se blog nějak dotýká Miloše Zemana, je to jisté na 100%.

0 0
možnosti

Zeman je mstivý, proto stále prosazuje onoho Srpa. Mezi běžnými lidmi jde o osobu o níž už nic neví. Jen zde se o něm vede mezi důchodci diskuze.

1 0
možnosti
Foto

Členská karta KSČ, pokud není signovana samotným Srpem, tak je pouze sekundárním pramenem.

0 0
možnosti

Miloš Zeman je skutečným obrazem tohoto národa, bohužel. A ti jeho poskoci tomu dodávají trumfy.

4 0
možnosti

To, že Srp nebyl členem bylo napsáno v Rudínku vlevo dole. Jinak, nemyslím si, že pan Zeman vlastní neobyčejnou paměť, má nepochybně schopnost skvělé fabulace, a je jen škoda, že mu ostatní na to přistupují. Zeman má jen povrchní znalosti, které ovšem dokáže prezentovat se suverénní jistotou, pokud nemá proti sobě adekvátního oponenta. A tomu se brání jak čert kříže.

9 0
možnosti
Foto

;-D Samozřejmě, že to uděla M.Z. naschvál. Dal šanci. Senátorům;-) Nemluvě o tom, že poté, co byly zpracovány další archivy StB, v kterých není jen jen její struktura, ale i jména osob, ovšem vše přístupné ,,toliko ke zkoumání", se asi leckomu i leccos stáhlo. A co kdyby, nedej bóže, někdo něco uvolnil;-)

2 1
možnosti

Śanci dal senátorům k čemu, mistře ?;-D;-D

0 0
možnosti

pane autore mate pravdu a zaroven si tu svou pravdu můžete strcit za kloboucek.. na zemana je kratka vláda senat a sněmovna dohromady.. stvorili jsme funkci na kterou když dosedne buran tak ji z nej nikdo nedostane..

5 1
možnosti
Foto

Proč Buran? Nebyl to ten sovětský raketoplán?

0 1
možnosti

Dle pana Hermánka je tedy purista ten, kdo říká, že 5 + 5 = 10. Hrad říká, že je to již 27 let prošlý výsledek a sděluje třeba 11. Nebo i 9, tedy jmenování A.Babiše do funkce ministra v době, kdy nebyl schopen předložit Lustrační osvědčení. Kdykoliv a opakovaně sděluji, že Hrad absolutně nepříspívá k vyrovnání se s minulostí - pan Hermánek mi odpovídá, že pravda neexistuje a proč by prezident ČR k podobnému měl vůbec přistupovat. Tak jo, 5 + 5 = je dle potřeb 9, nebo i 11 .... :-)

4 0
možnosti
Foto

Duch zákona dle Václava Havla, pane Bučku. Nemůže přece jednou platit a pak zas ne.

0 1
možnosti
Foto

Hrát si na puristy v době, kdy za posledních 27 let prošly nejrůznějšími funkcemi stovky, ba tisíce bývalých komunistů, namátkou ministr zahraničí Jiří Dienstbier, je směšné.

Není to nic jiného než předvolební slohové cvičení.

0 9
možnosti

Navrhujete nedodržovat zákony ?

7 0
možnosti

Ano, pan Srp je jen loutka, která vystupuje ve špinavé hře, kterou téměř nepřetržitě produkuje posádka Hradu. A pan Srp je natolik ješitný, že mu tato role nevadí.

13 0
možnosti
Foto

Pan Srp je aktivním hráčem.7

0 0
možnosti