Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

oprava skutečný-vypadlo mi s :-)

ale když už jsem se vrátila, nedá mi to abych nedodala, že autor blogu pan Stejskal je občas trochu neobjektivní a je víc než evidentní komu fandí-nic proti tomu, každý fandíme někomu-ale třeba jeho blog ohledně bezpečnostních rámů byl dost emotivně-manipulativní-a srovnání s letištními kontrolama trochu pokulhává

0 0
možnosti
Foto

R^pan Štípek je kutečný poklad-ještě že ho tu máme-mě vždycky ukáže v mých textech to, co bych tam nikdy nečekala:-)

0 0
možnosti
Foto

Příspěvky pana Štípka jsou opravdovým osvěžením na tomto blogu. Je nepochybně zajímavé, že musí okomentovat všechno to:

" tuhý, toporný, nudný, nezáživný, nevynalézavý, úzkoprsý, nenápaditý, a hlavně většinou nepřipravený, žalostně nekvalitní a vposledku kontraproduktivní psaní."

Dělá prostě práci za nás, kteří nejsme schopni popsané v textech pana Stejskala rozpoznat.

5 0
možnosti

A teď ještě, prosím, o tom důležitém v mém příspěvku. Děkuji předem.

1 1
možnosti

Ale já četl ten druhý titulek, o tom prvním ani nic nevím. Pořád si myslím, že pan autor, který se oblasti a jejím problémům věnuje, mohl udělat víc. Ale to by mu asi neporozumělo těch asi pět jeho nekritiků. No, můžeme se dohadovat, plusovat a mínusovat, ale my nuly ze zapadlého blogu neburešových závodních novin stejně nic nezměníme. Já si ale myslím, že OBĚ strany toho nekonečného konfliktu zasluhují snahu o pochopení. Tím by mohl začít proces řešení - i když zatím jsem skeptický. P.S. Autor už napsal tolik příspěvků, a pořád ještě se ne a ne vypsat. Je to tuhý, toporný, nudný, nezáživný, nevynalézavý, úzkoprsý, nenápaditý, a hlavně většinou nepřipravený, žalostně nekvalitní a vposledku kontraproduktivní psaní. Dobrá rada nad zlato, autore.

0 3
možnosti

Hezké, že se BBC omluvila, ale nebylo to poprvé(pokaždé se omluvila) a bojím se, že ne naposledy.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem čirou náhodou si googloval "Damašská brána", a musím tedy říci, že pan blogger neřekl celou pravdu. Damášská brána je místem v muslímské čtvrti, kde velmi často dochází ke střetům mezi izraelskou policií a palestinskými útočníky, takže nejsem si jistý, zda tam bylo nejlepší posílat policistku. I když muslimové asi začali tolerovat "černé vdovy", tak si myslím, že na ženy v uniformách dívají značně s despektem. Pokud tam někdo měl hlídat pořádek, tak to měla dělat arabská, či palestinská městská policie.

A to už vůbec nemluvím o tom, že před několika dny tam prošel izraelský průvod, jehož funkce byla asi taková jako je funkce průvodů irských protestantů v katolických čtvrtích.

4 1
možnosti
Foto

A to byste navrhoval, aby ženy s podezřelým zavazadlem kontrolovali muži?

Možná byste nemusel googlovat Damašskou bránu, ale podívat se tam. A jestli chcete zažít důvod hlídek tam i jinde, vydejte se na Via Dolorosa v pátek kolem poledne.

0 0
možnosti
Foto

Pam Štípek je takový rozumbrada.....:-/:-)

7 1
možnosti

Dejte si na mě kafíčko, hospodyňko.

0 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS