Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

J40i48ř90í 89G61a67n69o

4. 6. 2017 18:06

Pane, šaškem se Babiš stal už vstupem do politiky. Ty ostatní šaškárničky to už nic není. Jenom lituji ty šašky,kteří mu dávají ve volbách hlasy. Nemluví pravdu, manipuluje lidi, využívá svého postavení k soukromému obohacování a národ mu tleská. Co jsme to za lidi? My nemůžeme mít demokracii potřebujeme diktátora.

2 2
možnosti
PK

myslím,že nemá vůbec potřebu se obohatit...

1 0
možnosti
VM

Pane Korecký, vy si fakt myslíte, že do dělá z charitativních pohnutek? Nakonec, o to se od začátku snaží, aby to tak vypadalo. Za poslední roky co je ve vládě získaly jeho formy dotace a daňové úlevy ve stejné výši, jako za 15 předešlých let. není to podivné? Pokud tedy dostává takové dary od státu, tedy od nás poplatníků, pak se nedivím, že může zase jenom pro ty, co nechtějí vidět hlouběji, dělat taková gesta, jako dávat plat na charitu, protože už od nás polatníků dostal 100x víc. A nyní můj pohled na Babiše. Měl docela slušnou ekonomickou moc, i díky tomu, že své partnery likvidoval ekonomicky. Peněz měl dost, ale kdo má dost, chce ještě víc. A chyběla mu moc politická. No a tu díky těm, co mu skočili na špek má. A kruh se uzavírá. s mocí politickou jde ruku v ruce větší moc ekonomická, o čemž svědčí ty tvýšené dotace a daňové úlevy. Babiš už potřebuje být jenom premiérem, aby mohl diktovat všem a všechno. I když i ten post ministra financí byl výzmnamný, neboť právě ekonomickými machinacemi ruku v ruce se spřátelenými bankami likvidoval konkurenci a získával majetek, no a ten i díky spolupráci s politiky.

0 0
možnosti
PK

No víte já si myslím, že skutečně nemá potřebu dalších peněz, do hlavy mu sice nevidím, ale vše nasvědčuje, že byznys je za nim a zkusil politickou karieru a navíc bych docela věřil, že to byla mj.reakce na různé kmotry,korupční podvody. Pokud by ovšem chtěl být úspěšný v politice, tak by především musel nakoupit mediální poradce, neboť jeho vystupování a diskuse to je katastrofa, je to zvyk z privátní firmy,kde se majiteli příliš neodporuje, natož aby byl okřikován atd. Toho, že by se snad mohl stát premiérem se neobávám, volební matematika to příliš neumožnuje, neb alespoň v tuto dobu se spolupráce s ním vysloveně nezřekli komunisté ale on ano. Takže bude představovat jádro silné opozice.

0 0
možnosti
VM

Pro mě jsou dostatečným důkazem čísla a přesně, jeho vystupování, až diktátorské, nákupy počítačů pro EET bez výběrového řízení, lhaní a překrucování čísel, ekonomická likvidace konkurence (Kostelecké uzeniny a nejen) . V mých očích jde prostě o posílení moci ekonomické, dosažení takřka neomezené a zastřešení všeho mocí politickou. tedy touha po neomezené moci. V mých očích je psychopat.

0 0
možnosti
PK

No já to takhle přísně neposuzuji, celý život jsem se pohyboval v privátních společnostech a tak se mi zdá jeho chování jaksi přiměřené jeho byznys deformaci. Pravda je, že jsem zažil mnoho majitelů většinou z ciziny a to byla super spolupráce, na sklonku života jsem pracoval v holdingu J and T a mladí spolumajitele skutečně se o firmy starali a to velmi důsledně, největší rušivý element pro zajištění dobrého byznysu byl vždy zástupce státu, resp. obce ve statutárních orgánech. Naopak o těchto lidech jsem nabyl přesvědčení, že nic neumějí, neznají a do politiky šli pouze za snadným výdělkem. Mimochodem já Kostelecký uzeniny nemusím , ale myslím si že byznysmeni do politiky patří a nejsou v rozporu s řízením firmy a státu jak mnozí blogaři tvrdí. Příklad je třeba jpan Faltýnek z ANO, jeho mediální schopnosti mu musí AB závidět. Jen ty nejschopnější(Kelner, Křetínský ad.) nikdy do politiky nevstoupí, škoda byl bych při znalosti jejich vedení a schopnostech daleko klidnější.

0 0
možnosti
VM

Já bych klidnější nebyl, o AB mám své mínění ještě než vstoupil do politiky a bohužel jsem se setkal i s lidmi, kteří s nísm "spolupracovali" v minulasti a dodnes to jméno nemohou ani slyšet. Ale to je věc úhlu pohledu každého z nás a o okruhu informací, které je každý z nás ochoten přijmout.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal