Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Realisté nejsou vůbec realističtí. Už hned tím, že jich není nikde vidět, možná v Praze nebo Brně. Je proto zcela nerealistické počítat s tím, že v říjnu překročí 5% hranici v zisku hlasů do parlamentu. Možná budou mít aspoň 1,5% hlasů, podobně jako Zemanova SPO minule, aby dostali aspoň 90 Kč za každý pro ně odevzdaný hlas. A těch budou potřebovat nejméně 75 tisíc. Pidistraničky nemají šance.

2 0
možnosti
Foto

nepřinášejí nic nového, pouze pojmenovávají současné problémy a navrhují je řešit tím, co je způsobilo. Nedostanou ani 3% hllasů, je zbytečné se jimi nějak vážně zabývat

1 2
možnosti
Foto

Četla jsem rozhovor s panem Robejškem v Reflexu a mnohem více než realistu mi připomínal člověka, který je úplně mimo. A když čtu to, že on je "mentor", tak mi to ta strana připomíná spíše nějakou sektu. Podle mého nezískají pět procent ani náhodou.

3 3
možnosti
Foto

Víte že to samé si myslím i já o vás?

4 0
možnosti
MD

Realiste mozna, tam ci tam, avsak v krocich vedoucich k onem bajnym 20% pranic.

2 0
možnosti
Foto

,,Jsou Realisté realističtí?"

To ukáží až volby. Pokud se dostanou do parlamentu, a pokud ano, kolik by obsadili křesel. Co z toho vzejde těžko předjímat, až po možný koal. potenciál. Mnozí, kteří ,,nemusí" tradič. strany ani ANO jim mohou dát hlas. A teprve z toho se může odvíjet další vývoj. I pro ,,realisty";-)

3 0
možnosti
VV

Pana Robejska celkem sleduji od doby kdy cacal publikovat u pana Neffa. Pan Robejsek dokaze napsat vynikajici clanek stejne jako absolutni koninu.A s tou Jim zalozenou stranou to zrejme nebude jinak. Vsiml jsem si ze ti, kteri pana Robejska bezvyhradne chvali, chvali i nemeckou AfD. A tady nemam dobry pocit.

0 3
možnosti
Foto

Příklad té absolutní koniny byste neměl? Já totiž čtu pana Robejška už dlouho a docela systematicky a zatím jsem na nic, co by nemělo smysl u něj nenarazil. A německá AfD nechce nic jiného, než aby se řešily současné problémy, které má Německo potažmo Evropa a pouze se o nich prázdně netlachalo a nezametaly se pod koberec.

6 0
možnosti
RJ

R70a46d86e53k 87J76a84r17o49š

20. 5. 2017 14:38

Zřejmě to s Realisty dopadne podobně jako se Svobodnými. Taková intelektuálská strano-sekta s 1-2% volebních preferencí...

3 1
možnosti
JK

J30a60n 37K70r52á34k19o12r11a

20. 5. 2017 14:30

Karma R^. Ačkoliv si pana Robejška jako politologa velmi vážím, jeho Realisté mi připomínají díl Simpsonů, kde Springfield vedla skupina intelektuálů v čele s Lízou, Skinnerem, Frinkem a komiksákem. Zejména jejich cíl 20% mi přijde poněkud "surrealistický".:-/

1 1
možnosti
MN

Při vší úctě k panu Petru Robejškovi: profesionální správa státu nepotřebuje skvělé filosofy a ideology, ale skvělé "řemeslníky", kteří rozumí každodenním procesům chodu státu stejně jako dobrý instalatér nebo truhlář po 30 letech praxe.

Stát nelze řídit z univerzitních knihoven a od PR kulatých stolů krátkými údernými hesly. V tomto Realisté zatím příliš realističtí nejsou.

1 1
možnosti
FL

Ve straně jsou i odborníci/řemeslníci, např. známý ekonom Kohout

0 1
možnosti
  • Počet článků 4807
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal