Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podpora jakýchkoli teroristických struktur je nepřípustná, zde nelze dělat žádné výjimky.

0 0
možnosti

A zase tolik žvástů, jen aby se objevila prsatá Xénie. I když tady nic proti, je to šťavnaté děvče, avšak kde jsou vzletná slova pláče za nevinné děti proměněné v kusy krvavého masa, kde je lítost nad zmařenými životy u Aleppa, kde je trochu, alespoň špetka rozumu, kterou v nekonečné naději u tohoto farizejského fanatika hledáme?!

Pan Stejskal vchází do veřejného prostoru, ovlivňuje ho tím pádem, avšak my s úlevou vidíme, že i jeho ubohé plácání je ve svém důsledku ukázkovým dokladem síly demokracie, která je při vší své slabosti, vstřícnosti, velkodušnosti a zranitelnosti přece dostatečně silná, aby podobné výlevy krvechtivé jednostrannosti odkázala do končin marginality. Mrtví od Aleppa nemuseli být tak pěkní jako autorova vyvolená Xenie, byli to naopak dlouhodobým terorem zničení, zubožení lidé, stejní lidé, stejně cenní jako je kdokoli z nás. V jejich jménu se ptám, bude autor také schvalovat případný útok na jejich vrahy, bez souhlasu OSN, jako v případě narafičené protiassadovské mediální lži?

0 1
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal