Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nejde mi vůbec o Erdogana. Slavná EU by si měla uvědomit, že Turecko je významná mocnost a nehrát s ním desítky let trapnou frašku, že mu umožní vstup do této organizace.

0 0
možnosti
Foto

Do EU by se nehodilo více států, včetně nás.

0 0
možnosti
Foto

Tak dostal Erdogan stejný prostor jako Peres nebo nedostal?

1 0
možnosti
Foto

Tak napsal Peroutka článek s nadpisem "Hitler je gentleman", nebo nenapsal?

Ale k Vaší otázce. Každý z účastníků hovořil tehdy v panelu v rámci hlavního vystoupení dlouho dle svého uvážení. Erdogan v čase 9:47 min až 25:36 min, Peres v intervalu 39:54 min - 1:00:54 hod (Pan Ki-muna a Amra Músu neřešíme). Bylo to jejich rozhodnutí, nikdo je neomezoval. Erdogan pak chtěl reagovat na Perese, a zde už musel být limitován. Přestože požadovanou "minutu" výrazně přetáhl, než uražen odešel, stěžoval si, že Peres mohl mluvit déle, nicméně byl to jeho problém, že měl projev kratší (a navíc mluvil turecky, takže část jeho času "sežral" překlad). Čili: sám si vybral délku svého vystoupení a pak fňukal, že soupeř mluvil déle. Mohl též. A o tom to je.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal